Szemétség volt tőlem? Ti mit tettetek volna a helyemben?
A többi választ nem olvastam, viszont kollégista vagyok, hárman lakunk csajok egy szobában, kettőnknek tartós kapcsolata, a harmadiknak minden második éjjel más és más alkalmi pasija van, így azt hiszem tudom miről beszélsz, viszont nem hinném hogy ezt túl okosan kezelted. Nem hisztirohamot kapva kellett volna elfutni, hanem megkérni őket már az elején, hogy legyenek kedvesek kicsit halkabban, mert nem tudsz aludni. Ha te alvást színlelsz, honnan tudhatnák, hogy téged ez a hangerő zavar? Rendben, gondolhatják, de ha semmi pisszenés felőled, mert látszólag úgy alszol mint a tejbetök, akkor miért halkítanának magukon?
Elmondom ez nálunk hogy működik. Délután 5-ig kb senkit nem érdekel, ki mikor kit visz fel a szobába, az egyetlen kérés, amit szeretünk ha tiszteletben tart mindenki, hogy a más cucca és ágya szent és sérthetetlen, nekem vadidegen ne fetrengjen cipőstől bele és egyebek... (5 után sincs gond estig, ha nem kell valamelyikünknek tanulni) Ha valaki kettesben szeretne lenni a párjával néhány órára, vagy esetünkben egyik szobatársnál kitudja kivel, akkor szól előző nap, hogy "légyszi 6-8-ig legyen a szoba tabu"... mivel mindhármunknál előfordul ilyen, ezért természetesen tiszteletben tartjuk egymás magánéletét és kérését, ennyi.
A szobatársad reakciójából egyértelműen azt szűröm le, már ahogy elmondtad, hogy ezt normálisan meg lehetett volna beszélni vele, nem csak ilyen kirohanással. Igen is mint szobatársak, "élettársak" üljetek le és állítsatok olyan alapvető szabályokat fel, amivel könnyebben megy az együttélés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!