Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szemétség volt tőlem? Ti mit...

Szemétség volt tőlem? Ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Az egész tegnap este kezdődött, tudni kell, hogy egyetemre járok és a szobatársamnak, J-nek itteni a pasija, aki néha ideszokott jönni, napközben. Nagyon fáradt voltam már tegnap, a fejem is majd szétrobbant, így tíz körül elmentem aludni. Épphogy lefeküdtem, abban a szent minutumban betoppant J a pasijával (este tíz után), amire én nem számítottam. Mindegy gyorsan alvást színleltem,hátha elmegy a pasija haza, de ezek engem figyelmen kívül hagyva elkezdtek a szobában filmet nézni, hangosan beszéltek, J néha szinte már kiabált.Na jó, mondom várok még egy picit... fél órát vártam...De amikor elkezdtek smárolni és hangosan cuppogtak... nah, akkor nekem a pumpa az egekbe szökkent: hirtelen felindulásból felkeltem, lecsaptam az ágyneműmet, rájuk se nézve kirobogtam a szobából, az ajtót jó hangosan becsaptam. A szemem villámokat szórt, és ha tudtam volna ölni, akkor tuti megölöm J-t! Az a pi..a J utánam jött (idegességemben már bőgtem), hogy csaknem ő miattuk?!... "ők nagyon halkan beszéltek és csak a filmet szerették volna megnézni"....és ekkor kegyesen hazudtam : rosszat álmodtam. Persze... ezért a pokolban fogok égni, de nem baj, legalább elértem a célom: az a papucs féreg elhúzta a belét azonnal, és én mehettem aludni :) Ma megtudtam, hogy már nem fog többet jönni, hála az égnek!!!! Ti mit tettetek volna? Az a féreg ott volt 23:00-kor is ! Utálom ezt a p...a J-t .

2011. nov. 2. 19:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon okosnak gondolod magad, meg felsőbbrendűnek, csak nem tudom, mire fel. Befejeztem ezt a beszélgetést.
2011. nov. 2. 23:27
 22/22 anonim ***** válasza:
90%

A többi választ nem olvastam, viszont kollégista vagyok, hárman lakunk csajok egy szobában, kettőnknek tartós kapcsolata, a harmadiknak minden második éjjel más és más alkalmi pasija van, így azt hiszem tudom miről beszélsz, viszont nem hinném hogy ezt túl okosan kezelted. Nem hisztirohamot kapva kellett volna elfutni, hanem megkérni őket már az elején, hogy legyenek kedvesek kicsit halkabban, mert nem tudsz aludni. Ha te alvást színlelsz, honnan tudhatnák, hogy téged ez a hangerő zavar? Rendben, gondolhatják, de ha semmi pisszenés felőled, mert látszólag úgy alszol mint a tejbetök, akkor miért halkítanának magukon?

Elmondom ez nálunk hogy működik. Délután 5-ig kb senkit nem érdekel, ki mikor kit visz fel a szobába, az egyetlen kérés, amit szeretünk ha tiszteletben tart mindenki, hogy a más cucca és ágya szent és sérthetetlen, nekem vadidegen ne fetrengjen cipőstől bele és egyebek... (5 után sincs gond estig, ha nem kell valamelyikünknek tanulni) Ha valaki kettesben szeretne lenni a párjával néhány órára, vagy esetünkben egyik szobatársnál kitudja kivel, akkor szól előző nap, hogy "légyszi 6-8-ig legyen a szoba tabu"... mivel mindhármunknál előfordul ilyen, ezért természetesen tiszteletben tartjuk egymás magánéletét és kérését, ennyi.

A szobatársad reakciójából egyértelműen azt szűröm le, már ahogy elmondtad, hogy ezt normálisan meg lehetett volna beszélni vele, nem csak ilyen kirohanással. Igen is mint szobatársak, "élettársak" üljetek le és állítsatok olyan alapvető szabályokat fel, amivel könnyebben megy az együttélés...

2011. nov. 3. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!