Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szemétség volt tőlem? Ti mit...

Szemétség volt tőlem? Ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Az egész tegnap este kezdődött, tudni kell, hogy egyetemre járok és a szobatársamnak, J-nek itteni a pasija, aki néha ideszokott jönni, napközben. Nagyon fáradt voltam már tegnap, a fejem is majd szétrobbant, így tíz körül elmentem aludni. Épphogy lefeküdtem, abban a szent minutumban betoppant J a pasijával (este tíz után), amire én nem számítottam. Mindegy gyorsan alvást színleltem,hátha elmegy a pasija haza, de ezek engem figyelmen kívül hagyva elkezdtek a szobában filmet nézni, hangosan beszéltek, J néha szinte már kiabált.Na jó, mondom várok még egy picit... fél órát vártam...De amikor elkezdtek smárolni és hangosan cuppogtak... nah, akkor nekem a pumpa az egekbe szökkent: hirtelen felindulásból felkeltem, lecsaptam az ágyneműmet, rájuk se nézve kirobogtam a szobából, az ajtót jó hangosan becsaptam. A szemem villámokat szórt, és ha tudtam volna ölni, akkor tuti megölöm J-t! Az a pi..a J utánam jött (idegességemben már bőgtem), hogy csaknem ő miattuk?!... "ők nagyon halkan beszéltek és csak a filmet szerették volna megnézni"....és ekkor kegyesen hazudtam : rosszat álmodtam. Persze... ezért a pokolban fogok égni, de nem baj, legalább elértem a célom: az a papucs féreg elhúzta a belét azonnal, és én mehettem aludni :) Ma megtudtam, hogy már nem fog többet jönni, hála az égnek!!!! Ti mit tettetek volna? Az a féreg ott volt 23:00-kor is ! Utálom ezt a p...a J-t .

2011. nov. 2. 19:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
Sajnálom, az ÉN FAJTÁM ismeri az alapvető viselkedési normákat, és tudom, hogyha valaki alszik a szobában, akkor nem megyek oda hancúrozni a pasimmal. Na itt kezdődik!
2011. nov. 2. 19:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dorisz
2011. nov. 2. 19:45
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

Jah, most olvasom csak, hogy meg volt beszélve, hogy este 10-ig fogadjátok csak a pasiját, és ők este 10-kor toppantak be. Én lennék a paraszt, csak azért, mert Ő felrúgta a közös megállapodást, ráadásul pofátlanul viselkedett?

Miről beszélünk?

2011. nov. 2. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:

A kollégium egyik kulcsszava az alkalmazkodás, a másik a kommunikáció. Az előbbi a szobatársadnak, az utóbbi neked nem megy túl jól, márpedig ezek nélkül lehetetlen együtt élni ajtócsapkodás és veszekedések nélkül.

Kezdve azzal, hogy színlelés helyett az első pillanatban tisztáznod kellett volna, hogy neked fáj a fejed és aludni szeretnél, akkor talán nem kezdtek volna filmezni a füled mellett.

2011. nov. 2. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen Doriszka, de lehet valaki nem ilyen "intelligens" mint te és elfelejti a normákat akkor is lehet vele emberien beszélni ami rólatok nem mondható el, még semmilyen állatnak sem tudnálak titeket nevezni mert azok is magasabb szinten vannak mint ti. Nem hiszem hogy ha normális módon rászól a másikra a kedves kérdező akkor az leszarja én így akkor viselkedtem volna ha arra sem reagál. Mellesleg mi az hogy addig lehet ott a pasija? mert? ugyanúgy az ő szobája is mint a tied ott nem szabhatsz csak te szabályokat, nem vagy te az Isten kisujja vagy főszereplő bár mindenki azt hiszi hogy körülötte forog a világ, nem csodálkoznék h 20 múlva is egyedül sz.opnátok mert ember nem marad meg mellettetek.És mellesleg nem hiszem hogy hemperegni akartak azért mert adtak csókot egymásnak , remélem még jó sokszor teszik ezt hátha agyvérzést kapsz a kiakadástól.Legalább egy suttyó beképzelt pi.csával kevesebb lesz a világon.
2011. nov. 2. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
És mellesleg lehet te nem hurcolászod a pasid oda mert nincs is, nem is nagyon tudna megmaradni.....látszik soha nem voltál még szerelmes, remélem leszel és találkozol saját magaddal majd akkor megjön az eszed. És tök 8 mit mondasz meg ki mit rúgott fel, az alapot te cse.szted el hogy hazudtál és nem szóltál előtte rájuk, ha szeretsz mártírkodni akkor tedd, szíved joga, csak ne csodálkozz ha egy barátod se lesz.
2011. nov. 2. 20:18
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

Ugye most te is érzed, hogy ismeretlenül mondtál ítéletet rólam?

És ugye most azt is sejted, hogy jelentettem az összes válaszodat?

Na ilyenkor ki is unintelligens....?

2011. nov. 2. 20:27
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
A szobatársad szerelmes, lehetett volna értelmesen szólni. Egyetemista létedre úgy viselkedsz, mint egy 13 éves.
2011. nov. 2. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
Én ettől igazán nem leszek nagy, te minősíted magad ezekkel a megnyilvánulásokkal. Anyád büszke lehet rád.
2011. nov. 2. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Büszke is mert emberien állok hozzá ahhoz aki megérdemli és nem egyből leugatja a másikat hogy húzzanak el ide vagy oda mert neki nem tetszik valami. Én kérek előbb aztán keményítek be, de hát miért is magyarázom a te szinteden ez úgysem érthető.
2011. nov. 2. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!