Mennyire zavar, ha a párodnak nincs sok barátja?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm van, jól kijövök az emberekkel és társaságban is általában jól érzem magam, viszont nagyon kevés igazi jó barátom van, inkább "felületes" kapcsolatok. Szerintetek ez zavaró lehet egy kapcsolatban, ha igen, mennyire? Valaki hasonló szituációban? :)
20L
2011. nov. 2. 17:23
11/12 anonim válasza:
Én páromnak nincs is igaz barátja. Engem ez azért zavar,mert néha azért kikapcsolódhatna,beszélgethetne másokkal is.. Neki lenne jobb.
12/12 anonim válasza:
Páromnak nincsenek barátai, haverjai. Engem nem zavar, legalább sokat együtt vagyunk (nekem is csak egy igaz barátnőm van, haverokkal suliban találkozok). Neki valahogy így alakult az évek folyamán, hogy senki sehol.
22/L (28/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!