Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki írna valami pozitív...

Valaki írna valami pozitív dolgot? (ne + jelet)

Figyelt kérdés
Mert nagyon magam alatt vagyok. :(
2011. nov. 1. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ma nagyon szép nap volt és holnap is az lesz. Gyönyörűen sütött a nap, kellemes meleget árasztott, és áraszt holnap is. Igazán jó alkalom arra, hogy még kihasználjuk ezeket a napokat egy kellemes sétára, meglátogassuk a rég nem látott barátokat, elbeszélgessünk velük, vagy egyszerűen csak leüljünk, és emlékezzünk.

Emlékezzünk (ha elég idős vagy már hozzá) a régi, mainál is szebb napokra, emlékezzünk az időközben elment szeretteinkre, a velük töltöt időkre. Emlékezzünk a mosolyukra, szavukra és nevetésükre. Ne sirasd őket, az idő megszépíti a dolgokat, csak a szépre emlékezz, csak a jót idézd magad elé velük kapcsolatban.

Keress, kutass az emlékeid között, beszélgess velük, mondd el nekik ha hiányoznak, de mondd el nekik azt is, megérted, hogy menniük kellett, és hazudd nekik, hogy boldog vagy! Ha azt mondod, hogy boldogtalan vagy, az nekik is fáj. Emlékezz a szépre, biztosan volt olyan is.

A mai napon is túl leszel, holnap új nap, új csodák, új események várnak rád. A holnapod csodálatos lesz, a main pedig már nemsokára túl leszel. Addig maradj itt közöttünk, tedd hasznossá magad, és akinek tudsz a kérdésére válaszolni, tedd meg, segíts neki! Kérlek!!!

2011. nov. 1. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Képzeld, a nagymamám pár hónapja kórházban volt egy hétig, nagyon rossz állapotban volt, a vénáival voltak gondok. Nagyon rossz volt nézni, ahogy ott feküdt az ágyban, borzasztóan aggódtam érte, de egy mp-re sem gondolkoztam el azon, hogy mi lesz, ha... Teljes mértékig meg voltam gyõzlõdve róla, hogy fel fog épülni. IGAZAM LETT!! A nagymamám felépült, még egy hétig otthon sokat pihent, és azóta csuda jól van! Nagyon jókedvũ, korához képest teli van energiával, jó ránézni. :) Csak hinni kell abban, hogy a sok szenvedés után megtalálod a fényt, és minden jóra fordul! 15/L
2011. nov. 1. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Pozitív dolog, hogy másfél hónap múlva karácsony :) pozitív dolog, hogy hamarosan egy új év kezdődik :)

pozitív dolog, hogy kivételesen nézhető filmeket is adnak a TV-ben, hiszen ünnep nap van :)

pozitív dolog, hogy ma is volt mit enni, inni és nem kellett nélkülözni semmit :)

pozitív dolog, hogy be tudunk fűteni a házunkban, és nem kell fagyoskodnunk még akkor sem, ha hideg van :)

és az is pozitív dolog, hogy van ilyen, hogy gyakorikerdesek.hu, ahova ezt a sok pozitívságot leírhatom :)

2011. nov. 1. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Itt vagy még? Kérlek válaszolj!
2011. nov. 1. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is magam alatt vagyok, így már nem vagy egyedül :)
2011. nov. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!