Mit tehetek, ha lekésem az utolsó buszomat és nincs semmi pénzem, mobilon sem?
Volt hogy hazasétáltam, de ez éjjel sötétben több órás sétát jelent, nem mindig vagyok képes rá.
Volt hogy bementem egy kocsmába és ott voltam reggelig, itt az ébren maradás volt nagyon nehéz.
Más mit csinál ilyen esetben?
Taxi? Azt hazaérve is ki tudod fizetni, ha éppen nincs a zsebedben pénz. Nem a legolcsóbb, de egyszer-egyszer talán belefér.
Egyébként meg milyen rokonaid vannak, hogy sajnálják rád a benzint és elnézik, hogy órákig kutyagolj gyalog, vagy egy kocsmában töltsd az éjszakát, míg ők békésen zenét hallgatnak? Szégyelljék magukat egytől egyig.
Hú de szemetek, otthon dvd-znek miközben te sötétben és hidegben kutyagolsz haza?
Én egyszer késtem le az utolsó buszom 10 után. Na akkor kivételesen totál be voltam ku.... kicsit ittas voltam. Barátaim szerencsére voltak olyan rendesek, hogy hívtak nekem egy taxit. Egyszer belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!