Szerintetek a jövőben el fognak tűnni a falvak és csak a városok maradnak?
"Én azt mondtam, hogy az büdös életben nem fognak ezzel az eljárással annyit termelni mint a termőföldeken. Ez bántja a kicsi lelked?:)"
Elismertem, de én nem állítottam semmi olyasmit!
"Az persze rendben van, hogy te másra rászólsz, hogy fogja vissza magát, de ha fordítva akkor kikéred magadnak."
Igen, mert én tényeket közöltem és te csak úgy beszóltál, hogy fogjam vissza magam! Miért is? Semmi tényekkel szembenállót nem mondtam ill. írtam. Jó lenne visszanéznéd miket írtál.
Én visszanéztem de nem írtam semmi különöset. Te biztos megtudod mutatni:)
Egyébként hány éves vagy?? Mivel úgy viselkedsz mint egy sértődött gyerek. Ha valaki csúnyán néz rád egyből kikéred magadnak?? Nevetséges:)
Kettőnk közül te kezdted a fölényes viselkedést ezzel a hozzászólásoddal:
"Aki nem tudja mi a hidropónika az jobb lenne, ha visszavenne!"
"Kettőnk közül te kezdted a fölényes viselkedést ezzel a hozzászólásoddal:
"Aki nem tudja mi a hidropónika az jobb lenne, ha visszavenne!""
És? Nem igazat brszéltem? Erre te jöttél a "nagy" igazságérzeteddel és ezt írtad:
"szerintem te is visszavehetnél kérdező. Mert soha nem fognak annyit termelni ezzel az eljárással mint a termőföldeken."
Mintha én bármi olyasmit irtam volna... Ja és akkor minek írod: "ha olyat mond valaki ami baromság azt én kijavítom."
Te semmit nem javítottál ki és mégis te játszod meg magad, mert nem bírtad megállni, hogy ma ne szólj be valakinek!
"Egyébként hány éves vagy?? Mivel úgy viselkedsz mint egy sértődött gyerek."
Lehet, hogy felétek ez a szokás, nálunk nem. Az igazamért állok ki, márpedig igazam van, amit még most sem cáfoltál!
Nálatok nevetséges, ha valaki kiáll az igazáért? Az iskolában állandóan szopattak, hogy még az élő fába is belekötsz?
"És? Nem igazat brszéltem"
Nem mivel a válaszadó nem mondta hogy nem tudja mi az. Te csak hasraütés szerűen mondtál rá valamit mert megbántotta a kicsi lelked:)
Kiállsz az igazadért? Vicces. Például azért mert nincs is igazad:D
"ha olyat mond valaki ami baromság azt én kijavítom."
Érdekes én itt nem látom, hogy azt mondtam volna te is azt teszed. A mondat így értelmetlen, mert itt valamire reagáltam. És a csak a kettőt összeolvasva lehet értelmezni. De persze ez elkerülte a kis buksid figyelmét:)
Te egyszerűen túl magaslóról beszéltél. Mi a gond? Fáj ha visszanyal a fagyi?:)
"Nem mivel a válaszadó nem mondta hogy nem tudja mi az. Te csak hasraütés szerűen mondtál rá valamit mert megbántotta a kicsi lelked:)"
Te szerencsétlen, aki tudja mi az a hidropónika az látja mekkora orbitális baromságot írt a tisztelt hozzászóló. Látom már másba nem tudsz belekötni, de lököd a rizsát, hogy csak azért is tiéd legyen az utolsó szó!
"Kiállsz az igazadért? Vicces. Például azért mert nincs is igazad:D"
Mostmár mondd meg! Mégis miben nincs igazam?
"Érdekes én itt nem látom, hogy azt mondtam volna te is azt teszed."
Akkor meg mit osztod az észt?
"És a csak a kettőt összeolvasva lehet értelmezni. De persze ez elkerülte a kis buksid figyelmét:)"
Nem kerülte el, csak éppen terelsz, ha már belementél a vitába, akkor jól gyere ki belőle. Szánalmas!
"Te egyszerűen túl magaslóról beszéltél. Mi a gond? Fáj ha visszanyal a fagyi?:)"
Nem visszanyalt b+! Olvastad te a téged megelőző hozzászólásokat? Még, hogy én beszélek túl magasról, de ha analfabéták sértegetnek akkor hagyjam, mi?!! Sőt még utána egy minden lében kanál idióta fogja megmondani, hogy mi az illem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!