Szerintetek a jövőben el fognak tűnni a falvak és csak a városok maradnak?
Én sem tartom valószínűnek. Persze utópisztikus elképzelések mindig is voltak, de ezekből nem sok valósult meg a mai napig.
Vannak falvak amik elnéptelenednek , de ez általában a munkalehetőségek hiányában történik. Egy normális világban a falvaknak is van jelentőségük, és nem lehet kérdés hogy a zsúfolt nagyváros, vagy a természetesebb falusi környezet az élhetőbb.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
Az lehet, de én csak annyit állítottam, hogy egészségesebb. Amit ők állítanak az meg nonszensz!
"szerintem te is visszavehetnél kérdező."
Amúgy meg te ki az isten f@sza vagy? Akármelyik kérdésnél megjelensz elkezdesz okoskodni és észt osztani! Milyen jogon?
"ha olyat mond valaki ami baromság azt én kijavítom. Ha a kis lelked ezt nem tudja elviselni le is léphetsz innem"
Csakhogy én semmi olyat nem állítottam te szerencsétlen! Kérdeztem valamit ami érdekel, de nem ismertem. A hidropónika viszont tény, ne okoskodj már. Arról, hogy mennyi embert tart el vagy sem nem írtam, úgy semmilyen javítást nem igényel az állításom. De, ha akarod Columbia egyetemen.
És külön kikérem magamnak azt, hogy én is "visszafoghatnám magam", mert nem én voltam az aki másokat inzultált, hanem a tudatlan marhák tették ezt.
Mivel is okoskodtam?? Hm?? Valami konkrétum?? Senki sem mondta, hogy nem tény. Én azt mondtam, hogy az büdös életben nem fognak ezzel az eljárással annyit termelni mint a termőföldeken. Ez bántja a kicsi lelked?:)
Kikéred magadnak?? Jajj hirtelen milyen nagy Úr lettél. Az persze rendben van, hogy te másra rászólsz, hogy fogja vissza magát, de ha fordítva akkor kikéred magadnak. Kac-Kac:)
„nem én voltam az aki másokat inzultált, hanem a tudatlan marhák tették ezt”
Szerencsére a tudatlan marházás nem számít inzultálásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!