Szerintetek minek érdemes továbbtanulni aminek a jövőben hasznát is veszem?
Figyelt kérdés
Most jövőre fogok vizsgázni Hideg- burkolásból, de magyarországon lassan meghal az egész építőipar ezért kéne valami támasz.2011. júl. 7. 21:07
1/3 yuda válasza:
Nagyon remélem nem hal azért meg, legfeljebb szűkül, de házakat mindig fognak építeni, ugyanígy enni is fognak, élelmiszeripar is ötlet (szakács, cukrász, pék...stb), vagy öltözködni.Elektronika is lesz, gázművek, vízművek...Informatika...abbahagyom, írjon más is :D
2/3 anonim válasza:
Először azt akartam írni hogy orvosnak vagy hivatásos katonának menj, de látom hogy burkoló leszel.
Magyarországon nincs állás de külföldön rengeteg munkahely vár az építőipari munkásokra.
Én festő leszek, jövőre vizsgázok és szeretnék németül tanulni. Ugyan ezt tudom neked is tanácsolni, hogy tanulj németül.
Kint 1200-1500 eurót fizetnek egy szakmunkásnak, de jobb helyen még ennél akár többet is.
3/3 A kérdező kommentje:
Előzőnek:
Ez már megfordult a fejemben is. Lenne is rá alkalom, de nem igazán merek kimenni.
2011. júl. 8. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!