Megváltoztathatom a nevem? Szerintetek melyik a szebb?
nem tom már hol hallottam,hogy szülői beleegyezéssel meg lehet változtatni a nevünket (persze pénzt is kell érte fizetni...mondjuk alapból kell szóval m1)
ezekszerint ha még nem vagyok 18 éves,ha a szüleim belemennének,megváltoztsthatnám a nevem?
a mostanit nagyonnagyon gyűlölöm,kicsi korom óta tervezgetem,hogy egyszer megváltoztatom,már amikor bemutatkozok valakinek,majd elsüllyedek szégyenembe,hogy ki kell mondanom a nevemet...
szerintetek melyik a szebb?
Dakota vagy Natasa?
tudom hogy fura ízlésem van de szeretem az ilyen külföldi neveket :P
13l
Milyen városnév?
Pl. Tatai, Pesti és hasonlók?
Ezekkel szerintem nincs baj, még ha Géczi lennél :D
Anyum és egy ismerősöm is változtatott vezetéknevet, de ők amiatt, mert utálták az apjukat és nem akarták a nevét viselni. Ha perkálsz nem kérdeznek semmit, annyi, hogy történelmi és nem magyar neveket indoklás nélkül nem lehet felvenni.
Gondolj bele, hogy 20-30 év múlva is tetszeni fognak ezek a nevek?
A munkahelyeden szívesen dolgozol majd Xy Dakota névtábla mögött?
Idősen szeretnél Natasa néni lenni? :D
Szerintem tényleg szép a neved. Az pedig kicsit gyerekes érv, ami miatt változtatni szeretnél.
Ha legközelebb egy Natasa nevű ismerősöd a sarkon állva keresi a kenyerét, akkor meg azt szeretnéd majd lecserélni...aludj rá még egy párat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!