Megváltoztathatom a nevem? Szerintetek melyik a szebb?
nem tom már hol hallottam,hogy szülői beleegyezéssel meg lehet változtatni a nevünket (persze pénzt is kell érte fizetni...mondjuk alapból kell szóval m1)
ezekszerint ha még nem vagyok 18 éves,ha a szüleim belemennének,megváltoztsthatnám a nevem?
a mostanit nagyonnagyon gyűlölöm,kicsi korom óta tervezgetem,hogy egyszer megváltoztatom,már amikor bemutatkozok valakinek,majd elsüllyedek szégyenembe,hogy ki kell mondanom a nevemet...
szerintetek melyik a szebb?
Dakota vagy Natasa?
tudom hogy fura ízlésem van de szeretem az ilyen külföldi neveket :P
13l
Hát nézd. Nekem nagyon tetszik a Liliána. De ha mindenáron a fenti 2 név közül akarsz választani, akkor inkább Natasa.
Nekem mondjuk sem a Natasa, sem a Dakota nem tetszik, de te döntsd el, hogy szeretnéd ha szólítanának. :)
Dakota (amellett, hogy amerikai állam is) lehet férfi és női név is. (Mint annyi más amerikai név.)
Én egyébként eddig női névként hallottam csak. (Dakota Fanning pl. :))
Állítólag indián eredetű név, és barátot jelent.
A Natasa meg orosz, nem?
Nekem a Dakota jobban tetszik, de persze a vezetéknévhez is meg kell nézni, hogy mi illik.
Nekem a Liliána jobban tetszik, mint a fent említett kettő. A Dakota nagyon gáz, én azt nem merném bevállani (meg szerintem sem női név). Most gondolj bele.
-Szia, én Emese vagyok, téged hogy hívnak?
-Dakota.
:)
A Dakota az egy indián népcsoport, és valamikor Orbán mindig Dakota közmondásokkal jött, szóval azt ne.
A Natasa meg csak úgy csúnya ahogy van!
Tudom, h nem hiszel nekem, de a te neven viszont nagyon szép! Liliána! Olyan nőies légies.
Jaj, kicsi lány, egy ilyen szép nevet, mint a Liliána, lecserélnél egy olyan rondára, mint a Dakota???
A Natasáról nekem egy tenyeres talpas ruszki kémnő jut az eszembe...
hát....bár én ki nem állhatom a nevem,de azért köszi :DD
amúgy a Dakotát én is Dakota Fanningnál hallottam először :)
amúgy az egyik válaszoló írta hogy legyek Dorisz :D szerintem is tök szép de így szoktuk becézni az egyik ismerősömet,és a nevét csak nem akarok lekoppintani xD
de amúgy nekem a Dakota és a Natasa is tetszik szóval lehet,mindkettőt felveszem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!