Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:53
451/699 A kérdező kommentje:
álmodozni jó
2011. okt. 22. 23:05
452/699 anonim válasza:
Eltűntem, mint szürke szamár a ködben:P De ki az a Balázs?:D Már lemondtál a Laciról?:D Látod Amazonnéni? Pasizik össze-vissza:D:D
453/699 anonim válasza:
Csak álmodozik :):)
Ha valaki belelátna a fejembe azt mondaná egy mocskos ribanc vagyok, de a gyakorlat mást igazol :D
Az álmokból nem lehet kiindulni :D
454/699 anonim válasza:
Így tudsz megkülönböztetni minket:
Amazonnéni neki nincs ott alul a kék Privát e-mail szöveg.
Nekem meg igen.
455/699 A kérdező kommentje:
tényleg:))
hát...a főnököm:D gáz?:D
2011. okt. 22. 23:08
456/699 anonim válasza:
Dehogy vagy ribanc. Tudom én, hogy a vad külső egy érzéki belsőt takar:)) Mondjuk ettől függetlenül még megratom a 3lépés távolságot:D:D
457/699 A kérdező kommentje:
ez nem is pasizás
na de miért tűntél el?
2011. okt. 22. 23:08
458/699 anonim válasza:
Azért az érzéki belsővel vitatkoznék:DDD, bár lehet benne ráció.
Épp ma beszélgettem tesómmal, ki van akadva, hogy mennyire kiállok az igazam mellett :D
459/699 A kérdező kommentje:
minap kaptam egy mailt abban egy csávó azt írta hogy a ribik vannak a többségben és lehet az a normális, miért ne érdemelhetnék meg a sok -sok pasit, szintúgy fordítva a pasik a nőket:S
2011. okt. 22. 23:13
460/699 anonim válasza:
A főnököd?:D Hol dolgozol?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!