Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:53
321/699 anonim válasza:
Na biztos a tüdejét szennyezi, azért nem ír:D
322/699 anonim válasza:
:DDDDDDDDDD
A barátnőim (2 van egyébként) születésem óta a barátaim,nem jelentenek konkurenciát :D Együtt babáztunk kiskorunkban, még ha egy lenne az ízlésünk, akkor sem vetnék szemet rájuk :D
323/699 A kérdező kommentje:
és két csaj nem bántana egy erdőben...:P
2011. okt. 22. 00:26
324/699 A kérdező kommentje:
miért nem, tán házasok már ?:D
2011. okt. 22. 00:27
325/699 anonim válasza:
Jó, azért lehet, hogy annyira nem lenne rossz a helyzet:D Talán, ha bátorítanál, erőt vennék magamon:)))
326/699 anonim válasza:
Nem, de a barátság mindenek felett áll :) Nincs az a félisten,aki miatt feláldozom :D
327/699 A kérdező kommentje:
oké majd egy arcra puszival indítunk xD
2011. okt. 22. 00:28
328/699 A kérdező kommentje:
nekem van olyan:D mármint nekem ha lenne lesz barátom ő fontosabb lesz a barátaimnál
2011. okt. 22. 00:29
329/699 anonim válasza:
Rendben van, ezt megbeszéltük:) Bár, ha ilyen ütemben haladunk, akkor 2hónap múlva merem majd csak megfogni a kezed és csók is várat majd magára:D:D
330/699 anonim válasza:
Persze más lenne a helyzet, ha tényleg arról lenne szó, akivel le akarom élni az életemet, ő a másik felem (legalábbis nagyon remélem, hogy lesz ilyen az életben :D , de ameddig csak ilyen szinten van, addig a barátok a legfontosabbak. Nekem ez a két lány olyan, mintha a testvérem lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!