Titeket is megsírat ez a videó?
Hihetetlen, hogy léteznek ilyen kegyetlen emberek :(((
http://www.youtube.com/watch?v=KC1irbmoe78
Érdekes olvasni, hogy a sok elkötelezett, csupaszív, kutyabarát, akik szerint az emberek kegyetlen állatok, miket kezdenek el írogatni bizonyos különösen kegyetlen gyilkolási módokról, ha valaki bántja az állatokat.
Na ja! "Megverte a kutyát ez a sz.adista állat! Hogy lehet ilyen kegyetlen r.ohadék? Egy ember semmilyen körülmények között nem lehet ilyen erőszakos! Na adnék is a pofájába! Kitaposnám a beleit, és addig ütném, amíg mozog." --> nem gondoljátok, hogy kissé ellentmondásos?
Egyébként nem hat meg a videó. Én nem kínzok állatokat, és az emberek túlnyomó többsége sem. Ne kelljen már ilyen szenzációhajhász videókat nézni, és kötelezően zokogni rajta fél órát.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:51
Igen,a videó teljesen komoly.Engem annyira megrázott,hogy nem vagyok hajlandó többször megnézni.Kb. leszakadt az állam,egyszerűen ilyet soha nem láttam.
Ismerem ezt a levelet. Nekem egy ismerősöm küldte át "Add tovább!" ajánlással. Szerintem borzasztóan hatásvadász, könnyzacskó-nyomogató. Félreértés ne essék, állatbarát vagyok de az ilyen jellegű, szentimentális zenével aláfestett szöveges vagy képes videókkal tele van a Net. Épp elég állatkínzásos esetet látunk-hallunk nap mint nap, sajnos. Másképp is fel lehet erre hívni a figyelmet és inkább szigorítani az állatkínzók büntetését és okosan felvilágosítani az embereket az állattartással kapcsolatban.
A második videó sokkal jobban felkavart. Hogy lehetnek ilyen közönyösek és szívtelenek az emberek? Ez egy embergyerek volt, nem egy elgázolt kisállat, de még azon is próbálunk segíteni, ha látjuk, hogy még él...Azt eddig is tudtam, hogy a kínaiak enyhén szólva kemények egymással / az állatokkal is /, de hogy ennyire?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!