Mit váltott ki belőled ez a videó? Mi a véleményed a látottakról?
Durván lesokkolt.
Megnéztem egy horrort,azt mondták lefog sokkolni,nem sikerült neki. De ennek igen. Ez az igazi horror...
Amikor megkaptam a jogosítványom, apu végig nézetett velem egy ugyan ilyen kisfilmet!!! Sőt szerintem ugyan ezt...
Lehet ez miatt is van bennem, hogy ahogy Párom mondja "igazságosztoan" vezetek. Ha van egy 2 irányú út, és áll a sor, és mögülem meg jóval mögöttem lévők elkezdenek előzni, de rohadtúl nem tudják, hogy foge jönni szembe kocsi, beférnek e majd 2 kocsi közé...stb stb. ilyenkor úgy behúzom a kocsit a két sáv közé hogy nem férnek el mögöttem, de amikor jönnek a másik irányból akkor visszahúzom és elférnek. Ez így elég érdekesen hangzik, de inkább ezt bevállalom, hogy anyázzanak, minthogy bármi olyan történjen mint a videókban látottak, amennyire tudom megpróbálom megelőzni a bajt, a sok agyatlanúl vezető embertől.
Elég annyi, hogy elnézel 1 mp-re és már meg is történhet a baj.
Ha autóoktató lennék, akkor biztos elméleti órán lejátszanék egy ilyen videót, vagy a jogsi megszerzése napján.
Mostohatesóm nem figyelése miatt, tavaly 3 ember halt meg miatta, ő volt a sofőr, ráadásul egy olyan kereszteződésben ahol nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet ütközni. Ő nem emlékszik rá, hogy mi hogy volt.
És z esetek 90%ban az szenvedi a bajt, halált stb. aki ártatlan!!! 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!