Én már többször is láttam, és eddig mindig sírtam rajta. Na gondoltam csak megnézem úgysem sírok már, de tévedtem... Az olyan érzéketlen barmoknak, mint az első, üzenem, hogy történjen hasonlóan kellemes dolog veletek.
2011. okt. 20. 20:39
13/32 anonim válasza:
És lehet tudni, hogy most mi van vele? (második videó)
Vicces, az 1. vidiről nekem is rögtön ez jutott eszembe.
2011. okt. 20. 20:39
14/32 anonim válasza:
Nekem miért kellett megnéznem???Most újra eszembe jutott,hogy 11 évvel ezelőtt el kellett altatnom a drága kiskutyámat aki mellettem öregedett meg.A szívem szakadt meg..(most megint siratom)
2011. okt. 20. 20:40
15/32 anonim válasza:
20:39-es vagyok. Bocsi, nem az első kommentelőnek szántam a jókívánságot, hanem a 20:24esnek.
2011. okt. 20. 20:42
16/32 anonim válasza:
Én imádom a kutyákat. Már régebben hallottam ezt a történetet. Mivel lelkileg erős vagyok nagyon nagyon kevés dolgon tudok sírni. Ezen nem sikerült de tényleg elég szomorú hogy ilyen emberek vannak! Ezeket jól megverném és hagynám hogy a szenvedésbe haljanak bele
2011. okt. 20. 20:42
17/32 anonim válasza:
én már régóta ismerem ezt, mert egyszer kaptam egy ilyen levelet. Valóban könnyes lesz tőle az ember szeme...
Minden állatkínzót elmegyógyintézetbe csuknék!!!!
2011. okt. 20. 20:47
18/32 anonim válasza:
sirtam mint állat
ez elég szomorú föleg hogy ez naponta 10-20 állattal megtörténik
2011. okt. 20. 20:47
19/32 anonim válasza:
én is többször láttam már, de mindig elsírom magam rajta..:S
2011. okt. 20. 20:48
20/32 anonim válasza:
És hány ilyen van még! Borzalmas állapotban lévő kutyákat hoznak be a menhelyre, amiket a nagyközönségnek nem is mutogatnak. Mindenféle bajuk van szerencsétleneknek, betegek, olyan soványak, mint egy gereblye.
Másoknak "csak" külső bajaik vannak, pl az egész kutyát tenyérnyi sebek borítják, belenő a nyakörv a bőre alá, kullancsfertőzéses stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!