Hogyan szerezzünk barátokat?
Figyelt kérdés
Most sokan röhögnek, de sajnos ez van. Volt egy széles haveri köröm, viszont elkezdtek zülleni, illetve már nem éreztem magam oda valónak. Hol, hogyan lehet rendes barátokat szerezni? Elég nehezen engedem magamhoz közel az embereket.
(21/f)
2011. okt. 17. 19:54
81/98 anonim válasza:
Mi az hogy nem mutatja? :O
Várjunk egy kicsit.
82/98 anonim válasza:
egy meg van!:D és 76%os az is vegyen fel:D
83/98 anonim válasza:
Én nem vettelek fel, bocsi. Semmi baj nincs veled, jól is nézel ki:) De tényleg nem egy korosztály vagyunk. És barátság ide, vagy oda... Nagy ez a korkülönbség. Nem akarom, hogy pedofilnak tituláljanak:D
84/98 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDD.....öhh.oké:D nem tudom h ki mondta volna de mind1:):D
85/98 anonim válasza:
Beszari vagy öreg?
én felvettem, nyugodtan vedd fel ;)
86/98 anonim válasza:
Öreg??:D Te hány éves vagy?:D Nem vagyok beszari...
88/98 anonim válasza:
:D Akkor ne akard megrontani őt:D Annyira normálisnak tűnik:) És még mindig nem értem, hogy miért nincsenek barátai. Rebeka leírod, hogy miért?:)
89/98 anonim válasza:
Miért akarnám megrontani?? :O
Vedd fel te is és akkor megtudsz róla mindent amit akarsz ;)
90/98 anonim válasza:
De miért tűnt el innen?:D
Tényleg nem értem, hogy miért nincsenek barátai... Az alapján a kép alapján tök normális csajnak tűnik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!