Hogyan szerezzünk barátokat?
Most sokan röhögnek, de sajnos ez van. Volt egy széles haveri köröm, viszont elkezdtek zülleni, illetve már nem éreztem magam oda valónak. Hol, hogyan lehet rendes barátokat szerezni? Elég nehezen engedem magamhoz közel az embereket.
(21/f)
Fene se gondolta hogy pont a pestiek unatkoznak.
Mondjuk fogadhatnátok minket vidékieket látogatóba.
Jó ötlet lehet a fórum vagy hasonló. Van egy ilyen barátkereső oldal, akinek van kedve regisztrálhat, mert elég kevesen vannak rajta. Hátha barátot, érdekes embereket talál rajta. www.gyere-velem.com
21/F, Kecskemét
Ez a gyere velem nagyon gagyi.
Belépő oldalon a legnépszerűbb nő:REA-Egy hü-lye pics@.És így komizza egy stirc-i alkatú pasi:
szia!!nagyon csini vagy!!kedved,dumcsizni kcsit??
Gagyi - nem gagyi, ez van.
Hajrá, mondj jobbat!
Oké! De itt sajnos ennél a kérdésnél a legtöbben pestiek. Vidékről kevesen vannak, főleg Kecskeméten. Írtam ki nemrégen egy kérdést, de nemsokan, konkrétan 0 ember jelentkezett... www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__2264629
21/F, Kecskemét
Ha van kedve valakinek e-mailezni, esetleg találkozni valahol Bp-n, az nekem nyugodtan írhat privit. :) Csak barátkozás céljából.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!