Hogyan szerezzünk barátokat?
Figyelt kérdés
Most sokan röhögnek, de sajnos ez van. Volt egy széles haveri köröm, viszont elkezdtek zülleni, illetve már nem éreztem magam oda valónak. Hol, hogyan lehet rendes barátokat szerezni? Elég nehezen engedem magamhoz közel az embereket.
(21/f)
2011. okt. 17. 19:54
51/98 anonim válasza:
Itt vagyok én is(egy korábbi válaszoló):D De azt hiszem nem egy korosztály vagyunk:D 22F
52/98 anonim válasza:
nem baj az(rebeka):DDD a barátság úgy sincs korosztályhoz kötve:DD van faced?:)
53/98 anonim válasza:
Van, de inkább mesélj magadról:D Miért nincsenek barátaid stb.?:D
54/98 anonim válasza:
majd mesélek ha megadod:Dküld ez üziben:)
55/98 anonim válasza:
De miért akarod, hogy elküldjem?:D Honnan tudjam, hogy nem akarsz kihasználni?:D:D:D Inkább mesélj magadról:)))
56/98 anonim válasza:
mivan?:DDDD mire használnálak ki?:DD ink küld el oks?:D
57/98 anonim válasza:
Küldd el te a tiédet:D De miért nem akarsz mesélni magadról?:D
58/98 anonim válasza:
Ha a kamu face-m adom meg az is jó?
59/98 anonim válasza:
add meg a tiédet és felveszlek.majd ott mesélek magamról..de nem itt egy kérdésnél ha nem baj:DD nee léci az igazit küld el
60/98 anonim válasza:
am. az vagyok akinek nincs facebookja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!