Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzünk barátokat?

Hogyan szerezzünk barátokat?

Figyelt kérdés

Most sokan röhögnek, de sajnos ez van. Volt egy széles haveri köröm, viszont elkezdtek zülleni, illetve már nem éreztem magam oda valónak. Hol, hogyan lehet rendes barátokat szerezni? Elég nehezen engedem magamhoz közel az embereket.

(21/f)

2011. okt. 17. 19:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
hahahaha:D itt vagyok én ne aggódjatok:D.ne higgy a képeknek..valahogy álcáznom kellett az őrültségemet:$:D
2011. nov. 26. 01:00
 92/98 anonim ***** válasza:
Na akkor írjál már magadról egy kicsit:D Miért nincsenek barátaid?
2011. nov. 26. 01:01
 93/98 anonim ***** válasza:
de had ne már a gyakorikérdések.hu-n kelljen már ezt leírnom könyörgööm:DD
2011. nov. 26. 01:04
 94/98 anonim ***** válasza:
Vedd már fel tényleg, nem harap :D
2011. nov. 26. 01:05
 95/98 anonim ***** válasza:
ha nem akar akk nem kell felvennie csak ne keljen itt mesélnem magamról:):DD
2011. nov. 26. 01:11
 96/98 anonim ***** válasza:
Jól van, értem:D Privátban akkor leírod?:)
2011. nov. 26. 01:14
 97/98 anonim válasza:

Szerintem!

Legyél laza, megbízható, halgass meg másokat. Ne akaszkodj senkire és ne mutasd, hogy egyedül vagy. Sajnos a csordaösztön mindig működik, így, ha különc vagy próbálj a csordára hasonlítani (nem majmolni valakit, csak nem ellenkezni láthatóan a csorda elveivel. Lehet ha vársz picit kiderül, hogy nem is olyan rossz az a csorda akit lenéztél eddig). Ha pl mindenki 1 zenei stílust szeret, te pedig nem, nem kell kamuból szeretned, de ne hisztizd végig az estét az adott szórakozóhelyen. Lehet azért véleményed persze. Ha esetleg van 1 hobbid, ami mást nem érdekel, ne terheld őket vele. Fontos megkülönböztetni azokat akikkel lógsz/dolgozol/suliba jársz meg a barátokat. Fontos szerintem, hogy ne értékeld túl a kapcsolatokat, mert rosszabbul fog esni, ha csalódsz és ha mondjuk a lányokhoz hasonlóan rátelepedsz valakire, hogy jajj te vagy a legjobb barátnőm, az lehet a visszályára fog sülni.

F/22 BP

2013. jan. 27. 17:34
 98/98 Trueibiza válasza:

Ez azért van, mert Mass production kapitalizmus világ mozgató rugóinak nincs lehetősége csoportosulni.

Ennek célja, hogy ne legyenek úgynevezett lázadó csoportok, amik veszélyesztetnék a nagyhatalmakat.

Még nagyapám mesélte, hogy mielőtt a tv bejött, nagyon sokan kijártak Debrecen környékén a Hármashegyre illetve a panoráma mezőkre, volt mikor egy fesztiválra elegendő ember is kint volt csak úgy!!! De amikor bejött a TV majd pár év alatt felére zuhant a társaságok száma, ezt követően a 80-as években már negyedére esett az amúgy is fele, a 90-es években pedig a 80-as évekbeli maradék megtizedelődött! 2000-től pedidg rohamosna csökkent, jött a mirc, majd a chat oldalakad gyaloglo stb, majda közösségi oldalak myspace, majd myvip, aztán iwiw, és rákövetkezően a facebook. A társasági élet ott kezdett el zajlani, és mivel a kommunikáció 7%-át teszi ki amit mondunk így 93% kukába vész. Ezért van hát, hogy senki sem megy semerre.

A megoldása az egésznek az, hogy fórumot kell létrehozni, fizikálisat is, illetve olyan tevékenységet, ami másokat érdekel. (Nem feltétlen tüntetést XD) A lényeg, hogy valami kézenfekvő legyen, ami érdekli a célcsoportot, mert higgyétek el, csak úgy találkozgatni nem fog veletek senki!!!!!! Egy közös közeg kell egy közös kapcsolat, pl mindketten eljártok edzésre stb. Az se rossz ha eljártok pl karate vagy thaibox, vagy edzőtermekbe, ott is sok jó csaj van, meg pasi ha szeretitek a sportos nőket vagy férfiakat, akár sex akár párkapcsolat akár haveri kör, a lényeg az, hogy hasonló az érdeklődésetek és találkozgattok egy közös cél miatt. Jelen esetben az edzés vagy a küzdősport :) Tánc se hülyeség elmondanám :D

Én ha ismerkedni akarok, nemkell mást tennem, mint kirakni pár képet és egy Workflowot szervezni amire sok sok fotós eljön! Problem solved. Leírod mi érdekel, én megmondom milyen helyekre kell járj, és máris lesznek barátaid!

Arra készüljetek fel, hogy zsebbe nyúlós minden, tehát semmi sincs ingyen, ha nincs lóvé, nincs barát, és nem azért kell a pénz, hogy őket fizesd, vagy a csaj piáit. NEM! A lóvé azért kell, hogy a te saját egszisztenciád meglegyen. Ki tudj fizetni belépőket magadnak, meg italokat MAGADNAK sportbérletek, etc. Mert helyetted senki sem fogja, max szülők. Ha még tinik vagytok akkor szülőket kell megkérni, és megmondani nekik nincsenek barátaid és kéne pénz billiárdozni vagy elmenni ide oda, hogy ismerkedhess. Ha fostok elmondani ezt és csak pénzt kértek, lehet nem kaptok.

A döntés ott van nálatok :)

2013. ápr. 10. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!