Mi a velemenyetek Spanyolorszagrol? ( nekem nagyon bejon )
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 10:45
11/14 anonim válasza:
21:48-as vagyok, 10:11-esnek:
Mert az volt a kérdés, hogy mi a véleményünk Spanyolországról. És én leírtam.
12/14 anonim válasza:
oke bocsanat nem tudtam hogy egyetemre jarsz,de akkor is csak sporolasbol jutsz ki kulfoldre,de nem kell hozza nagy penz de nagyon nezd meg melyik orszag, Spanyolban nagyon rendesek az emberek,nem csak addig amig penzed van hanem amugy is!!! Mas orszagokban is jartam de a legtobb helyen csak addig mosolyognak,segitenek amig penzed van,Spanyolorszagban ezt sehol sem tapasztaltam,foleg ha tudsz spanyolul 90 szazalek hogy ervenyesulsz,en nyelvtudas nelkul mentem oda egy magyar-spanyol szotarral a kezemben es 2 het uatn mar makogtam spanyolul de senki sem nevetett ki vagy nezett le. De a jelenlegi helyzetben mindehol Europaban oriasi a gazdasagi valsag, Spanyolban es Gorogorszagban a legroszabb a helyzet, Europa most katasztrofalis,3-4 diplomas emberek vannak munka nelkul,de azert ne add fel ,sok sikert!!!
13/14 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom,foleg az utobbi valasz kuldojenek! :D
2011. okt. 19. 20:29
14/14 anonim válasza:
Köszike a tippeket :) Ari vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!