Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek Spanyolorsza...

Mi a velemenyetek Spanyolorszagrol? ( nekem nagyon bejon )

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejön (már voltam ott párszor), ha el kéne költöznöm innen, oda mennék az tuti :)
2011. okt. 15. 11:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Kedvencem, otthon érzem magam ahányszor megyek. Más országokban nem volt így.
2011. okt. 15. 11:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Igy van en is igy vagyok vele,ezert laktam egy evet ,azota is visszavagyok!!!
2011. okt. 15. 13:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is szeretem. :)
2011. okt. 15. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=WgtwNm1TebU

Fifa la fiesta

gente esta muy loca

2011. okt. 15. 16:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Életcélom eljutni oda, és ott is maradni. De erre esély jelenleg 0-5%. No pénz, No kapcsolatok, No ismerősök ott. Még csak 21 vagyok, de bármennyit is kell várnom, hogy ott élhessek, kivárom. A pénz az nagy úr, és velem nagyon!! szigorúan bánik.

Nem értem, nektek honnan jut utazgatásra, nyaralásra ennyi pénz? És még soha nem mehettem nyaralni, még csak a Balatonig sem az anyagiak miatt. :((

2011. okt. 15. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Engem totál hidegen hagy Spanyolország, nem igazán van véleményem róla...
2011. okt. 15. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
"engem total hidegen hagy.." ...akkor minek valaszolsz ha ugy is hidegen hagy!???
2011. okt. 16. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
kedves baratom,rajtad mulik hogy dolgozol vagy a napot lopod,es az is rajtad mulik hogy mennyit sporolsz utazasra,pl. ha dohanyzol,iszol,vagy drogozol akkor biztosan nem jutsz el kulfoldre, mit gondolsz en hogy keztem a kulfoldi utaimat??? 2001 ben kimentem stoppal austriaba es alig volt nalam 10.000ft erkezesemkor egy padon aludtam,azota sem akarok hazamenni mert kulfoldon hagynak teged ervenyesulni,nem huznak vissza,hogy jaj ne csinald,ne menj stb...az akaraton mulik minden,amugy mar barhova eljutsz europaba fapados repulovel 10-15 ezer forintbol!!!!!
2011. okt. 16. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem hagyhatom itt az egyetemet, amire évek óta vágytam, hogy bekerülhessek. Államin vagyok, de így is alig tudom kifizetni amit kell. Mert a szüleim sem tudnak adni pénz. Nem isszák el, nem verik el hülyeségekre. Egyszerűen egyiküknek nincs munkája, és egy fizu iszonyatosan kevés. Én dolgoztam nyáron, amim van, az a nyári pénzből van meg. Nem iszom, nem bulizok, nem hagyom a mekibe a pénzem..., egyszerűen csa próbálok előrébb jutni, mint ameddig a szüleim jutottak.
2011. okt. 16. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!