Mikor jöttetek rá hogy nincs télapó?
Én igazából, amennyire csak visszaemlékszem, soha nem hittem, hogy a télapó valódi, de attól függetlenül nagyon szerettem a Mikulást és Karácsonyt, mint ünnepet.
Írtam is levelet a Jézuskának kiskoromban, de tudtam, hogy a szüleink fogják elolvasni :)
NINCS TÉLAPÓÓ???????!!!! :O:O
HAZUUUDSSZ..T_T
Gonosz vagyT_T
Biztos csak viccelsz:(
Most! :O
Amúgy nem, olyan 7-9 éves kor körül, már beszéltük osztálytársaimmal, hogy nem létezhet. Se a Jézuska és a Nyuszi. Valamit kihagytam? :D
NINCS JÉZUSKA?? NYUSZI SEM? T_T
Nem hiszem el hogy ezt így kellett megtudnom :(:(
Nem tudom. Vegyes élmény volt ez a játék és valóság határán. Apa munkahelyén volt egy időben karácsonyi ajándékozás, ahol volt beöltözött Mikulás, neki én is adtam ajándékot (kis saját készítésű butaságot, vagy rajzot), mert "mi az, hogy csak ő ad".
Ugyanakkor nyilvánvaló volt, hogy az egész télapó-história képtelenség, hogy járna be egy egész világot egy éjszaka alatt; de sohasem kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!