16-17 éves roma származású srácok, miért kötnek bele egy szintén ilyen korú, magyar srácba? . Amikor a magyar srác csak szimplán sétál? .
Figyelt kérdés
Kulturált, normális válaszokat kérnék. Köszönöm!2011. okt. 2. 00:26
11/15 anonim válasza:
Majomkeringő, hogy Rory Miller szavaival éljek.
12/15 anonim válasza:
mert ugyérzik ezzel kitűnhetnek a társaságukbol. ez ugyanaz mint mikor te menőztél oviba h nekem kééét szekrénynyi járékom van nekem meg háááárom nekemeg tizenhuzonszáz. csak mivel az ő társadalmuk ahogy az előbb már valaki emlitette az erőfölényre épül mint bármelyik rendes törzsi rendszer ezért ők ugy probálnak kitűnni a társoságukbol h melyikük tud nagyobb embert leszolitani kiosztani beszolni nekik. vagy megprobálsz értelmesen beszélni velük és ez vagy be válik vagy nem mert ezt nem tudja kezelni vagy ha utána is kötöszködik és ugy döntesz megütöd akkor viszont akkora erővel kell megütnöd h a társait is elrettentsd mert ha cask kicsit meglököd vagy ellököd magadtól akkor látják rajtad h tétovázol és nem mersz nagyobbat ütni akkor viszont jön az egész bagázs. ha egyszer az egyiket megütöd ugy h elgondolkozzon azon kell e ez neki nyert ügyed van.
13/15 anonim válasza:
01:26-os nagyon jól kifejtette.
14/15 anonim válasza:
A zsidóktól félnek. :) Gyáva népség a cigány.
15/15 anonim válasza:
Az egyik válaszoló azt írta hogy ha így bánunk velük akkor ne csodálkozzunk , először is saját fajtája miatt érdemelte ki ezt a bánásmódot ami igazából annyi hogy semmibe nézik őket(mert azok is) ,én még nem nagyon láttam magyarokat csak úgy belekötni bárkibe is, és egyébként gyáva nép az egész csak 10en menőek egyedül fülét farkát behúzva mennek az utcán, de ha többen vannak már ők a legjobb bokszolok ennyit róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!