Melyek azok az ingyenes internetes oldalak, ahol hirdetést adhatok fel díjtalanul, ahol meghirdethetem lakáscserére a házamat?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 18:05
1/3 anonim válasza:
Ezek tájegységre vonatkoznak, de pont azt nyújtják, amire vágysz. Például: [link]
2/3 anonim válasza:
Itt az első néhány hirdetés ingyenes. Azt nem tudom, hogy ingatlan kategóriában is, de nézd meg.
3/3 anonim válasza:
nagyon vigyázz, mert már ién is találkoztam ilyen oldallal,
és már a TV-ben is panaszkodtak a károsultak:
meghirdeti, hogy 3 hónapg ingyenes,
utána jó magas ára van.
az ember nem nézi meg, hogy amikor feladja fél évre, egy évre a hirdetését, akkor -mivel a honlap letörölni nem engedi a hirdetésedet - az 3 hónapot követő időszakban köteles vagy fizetni azt a magas díjat, amit egébként, ha figyelmes vagy, nem vállalnál.
úgyhogy, óvatosan!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!