Akiknek két keresztnevük van? Amelyiket nem használjátok, arról mi a véleményetek?
Nekem is két keresztnevem van. Az elsőt szoktam hazsnálni, úgy is mutatkozok be, de a másodikat sem utálom. Van aki úgy szólít, megszoktam mind a kettőt. :) És bár szinte ellentétes jelentésük van, mégis illenek rám.
Egyébként, kedves kérdező, nekem az Adrienn név nagyon tetszik, ha majd lesz lánygyermekem, úgy szeretném elnevezni. :D
Szia!
Nekem is két nevem van: Orsolya Éva. A szüleim azért adtak két nevet, mert úgy gondolták, ha nem tetszik az első használhatom majd a másodikat is akár. De mikor kicsi voltam mindig Orsi(ká)nak hívtak, így azt szoktam meg én is, és az ismerőseink is. Én nagyon szeretem a nevem(de csak az Orsi verzió tetszik, az Orsolya túl komoly), semmi pénzért nem adnám, bár az Éva sem rossz, de nem használom, és nem is hallgatok rá, csak a hivatalos dolgoknál kerül elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!