Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a polgármeste...

Mit tennétek, ha a polgármester fia jönne hozzátok, a feleségével vásárolni? Ruhásbolt konkrétan.

Figyelt kérdés
Elsőre kicsit ugy éreztem, nem szabad bénáznom, jó benyomást kell keltenem meg nem is tudtam hirtelen, hogy viselkedjek... De aztán teljesen ellazultam, és beszélgettem velük..
2011. szept. 30. 00:05
1 2 3
 11/22 Hungy ***** válasza:
100%
Elmondanám neki: "Apád jól kib...ott velünk. Üzenem neki, hogy ha még egyszer variálni kezdi a helyi adókat, kitekerem a nyakát. neked meg most dupla áron adom a ruhát, csak hogy érezd, mi a helyzet."
2011. szept. 30. 05:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan? Én kiszolgálnám. Mi mást kellene tenni?
2011. szept. 30. 06:07
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Apám 5 cikluson keresztül volt polgármester és már gyerekkoromban sem értettem, hogy miért reagálnak rá furcsán az emberek. Nekem gyerekként annyi jött le, hogy apám is elindul reggel dolgozni és késő délután jön meg, pont mint más szülők.

Mondjuk már felnőttként se értem, hogy mennyiben más egy polgármester. Ez is egy tisztség, ami törékenyebb is, mert ha nem jól csinálja, nem választják újra.

A kedvencem a tegeződős megszólítás volt: "Polgármester úr , hogy telt a napod?" Apám meg győzte mondani, hogy van neki keresztneve, ha már összetegeződtek, akkor esetleg szólítsák azon.

Viszont pont a napokban volt egy vicces félreértésem. A főnököm megkért, hogy az egyik kerület polgármesterét próbáljam meg elérni és derítsem ki milyen nyelven beszél (főnököm külföldi), ha csak magyarul, akkor tolmácsoljak, majd a kezembe nyomott egy névjegyet, amin egy név egy néhány elérhetőség volt, tisztség nem volt megjelölve.

Gondoltam, hogy a titkár számát kaptam meg. Felhívtam, elbeszélgettünk, hogy "a polgármester úr ráér, részt tud venni a programon?". A fickó megmondta milyen nyelven tud a polgármester, valószínűleg tud jönni, stb.

Másnap kaptam egy e-mailt az asszisztensétől, hogy akkor hivatkozva a telefonbeszélgetésünkre, szeretne visszajelezni, hogy a főnöke jön. Akkor, miután névvel írta oda - esett le, hogy én telefonon magával a polgármesterrel beszéltem. Szerencse, hogy a magyar nyelvben a magázódás megfelel annak, mintha egy harmadik személyről beszélnénk :)

Ők nem jöttek rá a bakira, a feladat pedig teljesítve :)

2011. szept. 30. 06:07
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Egy polgár mester és a családja is, ugyan olyan emberek mint a többi.Anyi öt tisztelték meg azzal a feladattal,hogy intéze felelöséget vállaljon egy helyi közöségért.Ha megfelelöen tudsz intézkedni felelöséget vállalni.Te is lehetnél.
2011. szept. 30. 07:19
 15/22 anonim ***** válasza:

00.54,

:DDDDDDD Köszi! Megnevettettél!

2011. szept. 30. 07:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Egészen konkrétan semmi különöset, ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Egyébként meg én rengeteg hírességet meg sem ismernék, pl felőlem elmehetne mellettem valami nagy golfsztár, vagy szappanopera-színész, nagyon kevés híres embernek ismerném fel az arcát. Magyarok közül meg aztán főleg nem, mikor minden ripsz-ropsz emberből celeb lesz.
2011. szept. 30. 08:26
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Na és? Hozzám egyszer az Orbán Viktor öccse jött be bélyegzőt csináltatni minden papír nélkül. Elküldtem ,hogy hozza a cégkivonatot és csak akkor tudom elkészíteni. Elment, vissza is jött és hozta amit ilyenkor illik :-)))) Legalább láthatja, hogy ilyen ez az ország. Nem készítünk csak úgy minden jött-mentnek bélyegzőt. :-))))
2011. szept. 30. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mit tennék? Kiszolgálnám, pont mint minden más vevőt, aki venni akar valamit, és fizet is érte. És ez független attól, hogy kedvelem-e az aktuális polgármestert, vagy sem. Ha bejön, akkor nekem nem polgármester (vagy annak fia, felesége), hanem egy vevő.
2011. szept. 30. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Biztos nem ajnároznám körül. Elvégre abban a helyzetben ő is csak egy vásárló a sok közül.
2011. szept. 30. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Furcsállom a kérdést, kiszolgálnám, mint a többi vevőt, és kész.
2011. szept. 30. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!