Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy polgármest...

Hefldfl jfajfldsj kérdése:

Mi kell ahhoz, hogy polgármester legyek egy kis faluba?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy konrkétan nem kötött végzettséghez. Van sok ötletem, de sajna semmilyen pénzügyi területen nem vagyok jártas. Értsd úgy, nem jártam ilyen iskolába. Mit kell tudni?
2011. márc. 30. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Elsőre sok haver kell, mert a szavazás az alapján megy. A további megválasztásokhoz meg sok megtömött zseb kell, mert a szavazás az alapján (is) megy. Tudás nem annyira kell.
2011. márc. 30. 09:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát, ez baj, mert semmi pénzem nincs. Csak szeretnék már tenni valamit. Először úgy gondoltam h a városba ahol élek, indulnék mint polgármester,de nem hiszem h menne. Pedig itt elkelne, egy normális vezetőség!!

Elképesztő h mi folyik itt :S

2011. márc. 30. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ismerettség, és ha jól tudom feltétele az, hogy helyi lakos legyél.

Meg őszintén azért nem árt, ha konyítasz vmit a dolgokhoz (gazdasági, faluban a programok normális szervezése stb.). Egy faluban, ahol a rokonaim is élnek, az új polgármester semmihez sem ért, ha nem segítenének neki a hivatalban dolgozók, mindent elcseszne.

2011. márc. 30. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A "megtömött zseb" úgy értendő, hogy a falu pénzéből...
2011. márc. 30. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a poén, hogy aki tisztességessen szeretne polgármester lenni, azt nem nagyon szokták megszavazni, bezzeg, ha igér fűt fát, tökmindegy h 3szorra vagy 20szorra, beveszik az emberek. Miért???

Ha valami nem működik, mért kell erőltetni, és mért nem adnak esélyt másnak?? Hát ennyire elkeseredettek az emberek?? :(

2011. márc. 30. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
a mi falunkban a polgármester ugyan az 1990 óta, mindig a kábeltv hálózat ígéretével nyer.... meg is csinálta 2 éve xD
2011. márc. 30. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá sokminden. Pártba sem muszály belépned, indulhatsz függetlenként is.
2011. márc. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!