Mit tegyek, hogy néoszerübb legyek a suliban? 14f
Szia kérdező!
Bár nem ismerlek téged, adnék egy jó tanácsot.
Hogy mit tegyél?
Az ég világon semmit. Légy önmagad. A népszerűség nem jelent mást mint hogy egy csomó kamu barátod lesz akikre nem számíthatsz. Körül leszel véve emberekkel és mindenki "láwolni" fog de ha nyakig leszel a sz@rban akkor senki nem fog kihúzni. Csak azért lesznek veled mert menő vagy. Tapasztalatból beszélek nyugodtan elhiheted.
Nekem összesen KETTŐ igazi barátom van a 400 fős suliban. Az osztálytársaimmal jó viszonyban vagyok a többiekkel semleges a kapcsolatom. Nem "szercsihhkéz" a fél város és mégis jól érzem magam mert igazi barátaim vannak.
Ne haragudj nem akartalak megbántani (ha megtettem) én csak elmondtam a tapasztalatomat.
Szia és sok szerencsét!
utolsó: háát te neked aztán kurv* sok eszedvan mit ne mondjak...:D..
14 éves fiúról beszélünk és nem pedig egy 30 évesről. gondolkodjálmár te észlény.
tiniknél még az a divat.. nem pedig az elegáns meg mindenf*szság.
" ne beszélj csúnyán "
úúúristen ez fájt.. ;))
NE
KÖVESD
A
DIVATOT
Mert csak b*z*t csinál belőled!!!
Legyen egy --->egyedi<--- stílusod az kulturált és önmagad között.
Ne légy görény a lúzerekkel, legyél egyenlő mértékben korrekt mindenkivel. Ez utóbbi bejön a csajoknak is, még ha nem is vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!