Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan fogjam vissza magam,...

Hogyan fogjam vissza magam, vagy mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
18/l vagyok,utálom az osztálytársaimat,szerintem ők is engem,bár van egy két kivétel (talán,mikor esik úgy puffan).Alapjában véve egész jó tanuló vagyok,nem röhögök azon ha a tanárral szemétkednek,nem járok bulizni,nem iszok,nem cigizek,nincsen nagy szám,szegények vagyunk,nincs pénzem márkás sz.arokra,és folyton ki vagyok nézve.Ha pl óra van és pl magyar óra van egy x költő és az életéről beszélünk szóba jön a depresszió téma,akkor rögtön akad egy ember aki beszól hogy "naaaa magadra ismersz?"Nem vagyok depressziós,csak inkább vagyok egyedül mint velük,igazából nem mindenki piszkál,csak konkrétan egy személy.De ő egész nap és folyton beszólógat.Ma x óra volt,és beszólt az egyik csaj,erre visszaszólni próbáltam,a másik csaj meg rögtön leoltotta a fejem....(holott egyikhez sem szóltam hozzá)lényeg mindegy hogy mit mondok vagy teszek mindenen röhögnek.Nagyon nagyon elegem van már,ez az utolsó évem a suliba,járok karatézni már jóideje,simán megverhetném azt az egy személyt,ha akarnám,már nagyon közel vagyok hozzá.Egész eddig az volt bennem hogy én vagyok az okosabb nem szólok vissza,nem nézek oda,nem ütöm meg,de már egyszerűen nem bírom visszatartni.Tanárnak nem fogok szólni és szülőnek sem,mert az gyerekes lenne szerintem.Ti mit tennétek?
2011. szept. 26. 18:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindig is gyengének hittek,mert sosem szóltam vissza,mert tényleg okosabbnak tartottam meg nem akartam magam fárasztani...Nem a gyengeség miatt nem szóltam vissza....Csak hogy tudják nem vagyok szerencsétlen,sokkal több van bennem,ha megütném akkor észrevenné.......De nem fogom bántani..Különben sem azért karatézok hogy bántsak akárkit is,hanem mert megszerettem,meg jó belsőismerő : ) Stb,önvédelem.Még a végén kitalálnák hogy agyon fogok verni mindenkit ezentúl....
2011. szept. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!