Mi tesz téged teljessé, boldoggá?
Milyen őrültségeket csináltatok fiatalkorotokban? Ha másképp csinálhatnátok, többet "élnétek"? 18 éves vagyok és unalmasnak tartom az életem, hiszen minden szabadidőm elmegy a tanulással, és úgy érzem nem tudom kiélni magam... Olyanokról álmodozom, hogy majd külföldön töltök egy évet, vagy utazgatok egyedül, és közben azt csinálom, amit akarok, stb... Olyan jó lenne! De szerintem ez mindenkinek álom marad, mert minden életkorban lefoglalja az embert a kötelessége, és magára alig jut ideje, és így éljük le az életünket és ez olyan rossz...
Meséljetek a ti helyzetetekről, légyszi :)
apró kis dolgok... megyek reggel a buszhoz, kis falusi táj, az út mellett hatalmas bokrok, amikor ehhez a szakaszhoz érek, mindig valami susogást hallok... csak a szél fújja, de olyan érdekes, mintha menne valaki a bokrok között... és valahogy színes lesz tőle a szürke reggel...
vagy csak úgy elképzelni valakit, aki olyan tökéletes... és izgulni, hogy milyen jó lesz, ha majd megtalálom...
vagy egy kis rajzolgatás... belemerülni egy kitépett kockás papírba egy 8B-s ceruzával...
mellé egy kis quimby, csík zenekar, tárkány művek megspékelve egy csipetnyi kalákával, és már boldoggá is vagyok téve :D
nem kell ehhez őrültnek lenni... megjegyzem, nekem is tanulással telt az eddigi életem, de álmodozni a wc-n ülve, zenét hallgatni a buszon és rajzolni órák közti szünetben is lehet :)
bocs, hogy ilyen költősködve fogalmaztam, de olyan jól esett :)
Én pont így vagyok vele.
Még a férjemmel vettünk egy nyaralót külföldön. Nekem az az év fénypontja, ha ott töltünk együtt egy hónapot, az egész család.
Mi tesz teljessé, boldoggá?
Mikor még volt barátom, az hogy vele lehettem. A felém való szavai, tettei, ölelése stb.
Most hogy tök egyedül vagyok, és kb. 0 értelmét látom az életemnek, a vásárlás tesz boldoggá. :D:D A gáz az, hogy más nem.
a Párom!
na de bővebben: szeretem Őt teljes szívemből, Ő érte dobog a szívem, érte veszem a levegőt, és Ő ad nekem kitartást.
Ami éltet még, azok az álmaim, amik eléggé megvárakoztatnak: ha nincs egy nyomdahiba már másodikos lehetnék álmaim egyetemén az álmaim szakmáját tanulva, bezzeg most még csak el sem kezdtem :( de persze vannak terveim, hogy felvesznek egyetemre, szeretnék utazgatni, egy hajót, segíteni a szegényeken és családot alapítani.
19/L
Ha látom, hogy a barátnőm és a kisfiam jól érzi magát, boldog. Ehhez többnyire szabadidőre és pénzre van szükségem. Ha van pénzem, akkor van szabadidőm is. Tehát ha nem is a pénz tesz teljessé és boldoggá, de mindenképpen megkerülhetetlen eszköze. Ez persze csak akkor szomorú, csak akkor érezni milyen mocskos a világ, ha az embernek nincs megfelelő mennyiségű eszköze:)
28F
Az tesz teljessé és boldoggá, hogy élhetek és annyi mindent megkaptam, amit meg sem érdemeltem. Szeretem a szüleimet, a tanáraimat, az osztálytársaimat. Mindig adódik lehetőségem a fejlődésre. Van humorérzékem, némi kreativitásom, tudok tudatosan gondolkozni, van önálló véleményem, amit bárkinek elmondhatok és többnyire meg is értik. Én is szeretnék majd egy kicsit külföldre menni, és tudatosan készülök is rá.
l/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!