Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Téged mi tesz boldoggá?

Téged mi tesz boldoggá?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg az, hogy úgy érzem, megtaláltam azt az utat, amin járnom kell, és hogy jól nézek ki :D Igen, van sok minden, ami hiányzik, főleg emberi kapcsolatok terén, de úgy érzem, ez javulni fog. Bízom a jövőben és magamban, hogy képes leszek rá, hogy "megcsináljam a boldogságomat"!
2011. júl. 24. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
az hogy van egy imádnivaló barátnőm és a családom
2011. júl. 24. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogy van egy csodalatos ferjem es egeszseges, gyonyoru gyerekem. Hogy ott elek, ahol mindig is akartam es boldog vagyok, mert mindent elertem eddig az eletben, amit akartam. Volt, amit nagyon nem volt konnyu, de minel nehezebb elerni, annal jobban orul az ember, mikor megkapja.
2011. júl. 24. 16:22
 4/8 anonim válasza:
ha leszop egy 20 éves szőke hajú modell csaj
2011. júl. 24. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Az élet apró örömei :)
2011. júl. 24. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
A szerelmem. egyébként pedig szinte bármi, egy jó könyv, egy szép zene, egy kirándulás... stb
2011. júl. 24. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 23:17
 8/8 Soros György válasza:
amit soha nem kapok meg :) azon kívül pedig sokminden
2011. aug. 8. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!