Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még itt rajtam kívül...

Van még itt rajtam kívül olyan, aki nem tud "semmit" csinálni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy csak üljek, és ne csináljak semmit. Pl. tévézés közben kötni szoktam, vagy napozok a strandon, de közben olvasok, vagy rejtvényt fejtek. Legutóbbi nyaralásomon (igaz akkor egyedül voltam) kb. 1 órát feküdtem összesen a tengerparton, helyette az összes elérhető kirándulásra elmentem. Valahogy úgy élem meg a napjaimat, hogy nem tudom elviselni, hogyha csak egy is értelmetlenül telik el. Persze, van, hogy semmihez sincs kedvem, de ilyenkor sétálni szoktam a környéken. Vagy keresek a haveri körben olyat, aki épp ráér dumálni, vagy moziba menni, vagy csak beülni valahová. Kikapcsolódni ki tudok, mert ha elmegyek valahová a barátommal, vagy haverokkal az más, azt nem érzem időpocsékolásnak, ott mindig jól érzem magamat, mert szerintem ennek is van értelme. Csak muszáj, hogy mindig csináljak valamit.

Láttam nemrég itt egy videót az agyműködésről, abban volt, hogy a férfiak agyában a dolgok dobozokban vannak, és a dobozok között van egy semmi doboz. Párom használja is elég sokat. Nem zavar, de én nem tudom ezt tenni. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy van-e még itt olyan, aki állandó pörgésben van? Azt nem tudom, hogy ez attól van csak, hogy nő vagyok, vagy valami bajom lehet?

Amúgy 33 vagyok, de világéletemben ilyen voltam.

2011. szept. 20. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én mióta egyetemista vagyok azóta élvezem a szó szerinti SEMMIT. Szellemileg sokszor annyira le vagyok fáradva, hogy jól esik, ha csak nézek ki a fejemből...:-S

21-L (előtte mindig mindent csináltam aminek egyszer nekilehetett fogni...)

2011. szept. 20. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Míg nem lettem anya én is ilyen voltam :) Persze most sem változtam ebben sokat,de 1 éves fiam mellett nem tudok unatkozni.tesz róla hogy egész nap legyen programom:D

Egyedüli kikapcsolódásom naponta az esti sorozatok,de van hogy azt is félbe szakítja.Egyébként ha tv-t nézek én sem tudok egy helyben ülni,én akkor van h közbe gépezek vagy nassolok stb.

24/N

2011. szept. 20. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Én tudok "semmit" csinálni.

A suli, meg a félállású munka mellett ez a kedvenc hobbim.

Otthon vagyok, és ténfergek.

Bőven elég az egyetem, meg heti 3-szor a munka.

Megőrülnék, ha a szabadidőmben is "csinálni" kellene valami hasznosat.

Ja, mondjuk futni szeretek, meg tornázni, de ezen kívül semmi.

Még TV-t sem szeretek nézni, mert az is fáraszt.

Én szabad időmben csak olvasok, meg szó szerint "ténfergek."

Mindig csodáltam az olyan típust, mint Te.

Bár engem hosszú távon nagyon idegesít az ilyen ember.

Őket meg én idegesítem mondjuk, mert azt mondják rám, hogy "tejbetök".

24/L

2011. szept. 20. 12:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Én könyvelő és bérszámfejtő vagyok, úgyhogy szellemi munkát végzek. De munka után még van energiám nyelvet tanulni.
2011. szept. 20. 12:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nagyon irigylem azt az embert, aki tud csak úgy "ténferegni" és csak úgy lenni. Próbáltam már, de az volt életem legrosszabb negyed órája. De lehet, hogyha lesz gyerekem, akkor tudok csak megváltozni. Engem egyáltalán nem idegesít a "tejbetök" hozzáállás, inkább szeretném megtudni, hogyan lehet azt elérni.
2011. szept. 20. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:

"Engem egyáltalán nem idegesít a "tejbetök" hozzáállás, inkább szeretném megtudni, hogyan lehet azt elérni."

:))))

Így születtem!

Én meg mindig olyan akartam lenni, mint Te.

Aztán feladtam, mert nagyon feszült vagyok, ha "pörögnöm" kell.

Még jobban lelassulok, csak bámulok ki a fejemből, görcsös leszek stb...

Én ilyen "lassú víz" típus vagyok.

Sajnos, vagy szerencsére?

Ki tudja?

2011. szept. 20. 12:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Tisztelettel érdeklődnék, hogy a tévé előtt nassolás mióta számít "pörgésnek"? :DD
2011. szept. 20. 13:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Tv előtt nassoló vagyok :D

Bocsi,azt nem pörgésnek szántam :D:D:D de tényleg viccesen jött ki.

2011. szept. 20. 13:14
 9/13 A kérdező kommentje:
TV előtt kötni szoktam, nem nassolni. De igazad van, tényleg elég vicces. :)
2011. szept. 20. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok.9hós lányom mellett is mindig csinálok valamit.ha alszik,állandóan rendezkedek,pedig sokszor van fennt éjszaka és pihenhetnék,de egyszerűen nem bírok csak úgy feküdni.ha meg fennt van akkor persze vele vagyok,de ha játszik magában akkor is csinálok valamit.
2011. szept. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!