Milyen programokat ajánlotok most a nyárra? Egyedül semmit sem tudok csinálni.
Szia!
Gitározni tanulok+olaszul, készülök az angol nyelvvizsgámra, bicajtúrázom, szeretek főzni+sütni...
Nézzél filmet, vagy olvassál a gépen. Esetleg menj el sétálni a városodban, faludban, nézegess kirakatokat, hátha még érdekes emberekkel is találkozol.
Ha felétek szokás ez, akkor menj ki a parkba napozni, egy zenelejátszóval, vagy érdekes könyvvel. ;)
Ülj ki valahova egy könyvvel olvasni.
Találj ki valamit, amit venned kell, és menj boltba (minél nagyobba).
Szia!
Én is éppen így vagyok, csak unatkozok itthon...netezek, olvasgatok és alszom, ennyi kb. Nekem is mindenki nyaralni van, meg 2 naponta mennek bulizni, de nekünk erre nincs pénzünk. Munkát kerestem, de nem kaptam eddig semmit.
Sok mindent lehet mondani, hogy mivel üsd el az időt, de egyedül és lóvé nélkül egyik sem az igazi...
En ha sok idom van sutni szoktam (eleg bena vagyok benne es sok idore koncentralasra utanna mosogatana van szukseg)es ha nagyon nem jon ossze akkor gyorsan kidobom mielott hazaernek.
Amugy meg konyvet szoktam olvasni
19:05 merre laksz?:D
Amúgy én is próbáltam munkát szerezni, de mivel még nem töltöttem be a tizenötöt, így nem kaptam semmit.. meg szerintem amúgy sem találnék.
Pest közelében lakom, szóval oda mehetek akár minden nap, csak ugye pénz nélkül nem sok mindent lehet kezdeni.
Amúgy nem hiszem, hogy élveznéd a társaságom, 21 éves lány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!