Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hol tudok ázsiai...

Szerintetek hol tudok ázsiai emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék japán, kínai vagy koreai embereket megismerni, mivel ez a három ország nagyon érdekel és majd szeretnék egyszer kiutazni... :)
2011. szept. 18. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ott élőkkel?

Magyarországon élőkkel lehet nagyobb esélyed van többet beszélni, de ők a szokásokban, kijutásban, ott élésben valszeg annyit nem tudnak segíteni.

Szerintem próbálj levelezőpartnert találni.

2011. szept. 20. 10:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Szóval, én már nagyon régóta szeretem Japánt. Persze nem vagyok annyira beteges rajongó, és semmi rossz szándékom nincs. Csupán szeretenék ottani embereket megismerni és ezáltal közelebb kerülni az álmaimhoz. Sok mindenben nagyon tisztelem a japán embereket, pl. az egymás iránti tisztelet miatt. (legalább is nekem pozítív dolgok jöttek le az elmúlt évek során) A zenéjüket is szeretem a kúlturát, és nem sokára a nyelvet is el kezdem tanulni. Így ezért is jó lenne egy levelezőbarát/barát aki élt már kint vagy kint él mert sok minden érdekel, hogy milyen kint élni, és milyen úgymondd "furcsaságok" vannak még, és még sorolhatnám... :)

Koreával ugyanez a helyzet, mint Japánnal... Annyi különbséggel, hogy a nyelvet nem hiszem, hogy megtudnám tanulni. Kínával is hasonló a helyzet bár a nyelvet nem hiszem h megtudnám tanulni... épp elég lesz a japán és a többi nyelv... :)

2011. szept. 21. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!