Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék eljárni közösségekbe...

Szeretnék eljárni közösségekbe, ismerkedni új emberekkel . Mondanátok helyeket hova érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Szexklub.
2009. júl. 2. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:
BUNKÓ!!!!
2009. júl. 2. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Mi az ami érdekel?

Így látatlanban: tele van a nyári időszak fesztiválokkal, szabadtéri koncertekkel, egyéb előadásokkal. Beiratkozhatsz valamilyen tanfolyamra is, nyelv, jóga, keresztszemes hímzés, csirke tartás, vagy bármi, a lényeg, hogy akikkel ilyen helyeken találkozol, azokkal már egy közös pontotok már tuti van, könnyű szóba elegyedni. Egyébként pedig szinte mindenhol lehet, strandon beállhatsz mondjuk röpizni, vagy focizni, vagy a vízben fejbe találnak egy lasztival, sportversenyek, vagy akár csak, ha kocogni mész valahová, vagy kutyát sétáltatni, szinte végtelen lehetőség áll előtted.

Ha írsz többet, lehet, hogy még konkrétum is eszembe jut!

2009. júl. 2. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Szeretek színházba járni, szeretem a zenét, sétálni, strandra imádok járni... és nyelvtanfolyam is eszembe jutott... csak elindulni nehéz egyedül
2009. júl. 2. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Fesztiválok, szervezett túrák, de egyébként ismerkedni mindenhol lehet. Sok múlik azon is, hogy milyen az érdeklődési köröd. Ha mondjuk szeretsz evezni, rákereshetsz a neten, szoktak túrákat szervezni, vagy akár a strandon beállsz valakikhez strandröpizni, vagy egy tanfolyamra mész, nyelv, jóga, csirketenyésztés, szinte mindegy, a lényeg az, hogy ezekkel az emberekkel egy közös pontotok már biztos van, könnyű szóba elegyedni.
2009. júl. 2. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy majdnem uazt leírtam kétszer a múltkor, de azt mutatta nálam, hogy nem ment át, így leírtam nagyjából még egyszer és csak most láttam meg, hogy mindkettő átment :)

Ami az egyedül nekiindulás illeti, szerintem, ha egyedül mész egy ilyen tanfolyamra pl., sokkal jobbak az esélyed, mintha egy ismerőssel, baráttal mész, mert akkor inkább elvagytok együtt, ha meg egyedül vagy, könnyebb nyitni, beszélgetni a többiekkel. Biztosan nem könnyű, ha kicsit zárkózottabb típus vagy, de ilyen helyen aztán végképp nem veszíthetsz semmit, max ha mégis unatkoznál, vagy nem tetszik a társaság annyira, hát megtanultál még egy nyelvet :) Szerintem vágj bele minél előbb!

2009. júl. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!