Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találok olyan honlapokat,...

Hol találok olyan honlapokat, oldalakat ahol ismerkedni tudnék hasonló emberekkel?

Figyelt kérdés
NEM TÁRSAT KERESEK! barátokat és beszélgetőpartnereket, sajnos hajlamos vagyok a depresszióra, nincsenek barátaim és csak egy jó beszélgetésre vágyom koról nemtől függetlenül.
2009. okt. 26. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Pl akár itt is.
2009. okt. 26. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
úgy tudom ez az oldal nem erre való.
2009. okt. 26. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
persze hogy nem erre való, de elvileg paráználkodni, meg lopni sem szabad, azt nézz csak körül. minden arra való, amire használod. :)
2009. okt. 26. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Általában a társkeresőkön is van lehetőség csak barátkozási keresésre.

De a különböző netes játékokon például nagyon sok ismerőst össze lehet szedni. Klánháború, Ikariam, Thrillion, Travian... mindnek van magyar meg nemzetközi változata is, és mindenhol vannak klánok is, ahol érdekes új embereket ismerhetsz meg és barátságokat köthetsz. Vagy ha fenn vagy a Facebook-on, ott is sok játék van, ahol szintén találkozhatsz új emberekkel.

2009. okt. 27. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális, nekem írhatsz nyugodtan! :)
2013. jan. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!