Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehet normális emberekkel...

Hol lehet normális emberekkel ismerkedni neten?

Figyelt kérdés

Chat-en nem lehet , azt már tapasztaltam.

Fórumokat nem nagyon ismerek, amiket találtam azok nem voltak túl jók.

Akkor hol? Valami jó fórumot tudtok? Vagy valami egyéb oldal?

nem társkeresés, csak barátkozás céljából :D

2011. aug. 14. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod a kérdésből az utolsó szót, megkapod a választ. :)
2011. aug. 14. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért a neten kell ismerkedni? A valós élet, valós randi már nem divat? Ettől depis a fél ország hogy nincsenek IGAZI emberek körülöttük. Szájbergyerek mindenki már sajnos.
2011. aug. 14. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem egy normális emberrel megismerkedtem már itt és nem panaszkodtak rám se sose. Ha gondolod, írj privátot.

29/F

2011. aug. 14. 20:06
 4/10 anonim válasza:
ha mindenképpen neten akarsz akkor olyan helyen ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak mint te, pl. ha szereted az autókat akkor egy autós fórumon
2011. aug. 14. 20:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Gondoltam hogy jönnek majd a "milyen világ már ez ha neten lehet csak ismerkedni" válaszok :D

De mivel nem ismered a miérteket ne olcsá' kösz :D

Annyi van hogy most lesz egy időszak mikor egyedül leszek viszonylag, és gondoltam mért ne szerezhetnék több barátot ha úgyis ráérek :D

2011. aug. 14. 20:13
 6/10 emolány ***** válasza:
Én a gyaloglon szoktam ismerkedni. (barátkozni)Csak ott kevés az olyan ember aki normáliss. :))
2011. aug. 14. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Mármint ez nem azt jelenti, hogy nincsenek barátaid, meg hogy a gép előtt ér majd a halál is. Úgy kattintottam a kérdésre, hogy azt gondoltam, talán valaki ajánl majd egy jó oldalt, ahol más emberekkel is ismerkedhetek, mint akik az én városomban élnek, erre csak az oltogatás jön. Sajnálom az ilyeneket, akik ettől boldogok, hogy másban keresik a hibát.

Én egyébként csak külföldi oldalt tudok ajánlani, de ha tudsz angolul, nézd meg: penpalworld.com

2011. aug. 14. 21:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. aug. 14. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
XDXD LOL XDXD
2011. aug. 14. 23:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces? xD
2011. aug. 14. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!