Voltál ár függő? Ha igen, minek voltál a rabja?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:35
11/12 anonim válasza:
Röhögjetek ki, de a wownak...
Őszintén szólva nem kívánom senkinek sem azt az állapotot, hogy komolyan úgy gondolja, hogy az ottani emberek a legjobb barátai kb., ki se mozduljon, mert egész nap a klánjával foglalkozik, és néha 12+ órákat töltsön előtte, a tanulmányai/munkája rovására.................
A testvérem még csak most kezd lejönni róla. Én szerencsére már felhagytam vele végleg 1-2 évvel ezelőtt, de iszonyat, hogy segíteni sem tudok neki szinte, mert nem fogja fel, hogy függő...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, megértelek, a szerelmem is az volt, a kapcsolatunk elején csak erről beszélt, ezért akartam először lekoptatniXDD Amúgy szívesen kipróbálnám, de félek a függőségtől:D
2011. szept. 15. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!