Voltál ár függő? Ha igen, minek voltál a rabja?
én a funek!6évig...
Még az elozo párom vitt bele a rosszba,olyan jol elvoltunk egyutt,beszívtunk nap mint nap tobbszor is,élveztuk az életet,szerettuk egymást orulten,vadul szeretkeztunk,miénk volt a világ.
Aztán 4és fél év után szakítottunk sajnos,én addigra már fuggo voltam,és a bánatomat meg jobban a fuvezésbe temettem.1,5-2évig.Azt élveztem,ha már egyedul szívtam,társaság sem kellett.Ugy beszíva járt az agyam,jártak a jobbnál jobb gondolatok az agyamban,sírtam,osszetortem teljesen,mindezt nem is tudatosítottam,mert el voltam varázsolva.
Aztán jott a fordulopont.Jott a mostani párom,akivel egymásra találtunk,de még akkoris szívtam.Aztán annyira megszerettuk egymást,hogy mostmár van egy 4honapos kislányom.Attol a perctol kezdve 1fél gramm fuvet sem szívtam el,mert tudtam,hogy ártana a babámnak.
Bánom is meg nem is azt a 6év fuvezést,de annyi boldog pillanatot adott az életemnek,és az elso legnagyobb szerelmemmel toltott boldog percek,nevetések potolhatatlanok.
Orrspray,Call of duty jelenleg meg Gyakori Kérdések.
17/L
Mivel dohányzom, nyilván függő vagyok.
Más függőségem szerintem nincs és nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!