Extrém külsejű emberek! Milyen munkátok van/lesz? Hogyan reagálnak mások a külsőtökre munkában vagy más helyzetekben?
Ahová bankba járok, a banki ügyintézőnek lila raszta haja van, a fülbevalójától pedig egy lánc vezet az orrpiercingjéhez. Tetkója is biztos sok van, a fehér egyening hosszú ujja alatt nem látszik, csak néha a gallérjánál kivillan, hogy valami kúszna fel a nyakára. Az ügyfelekkel roppant kedves, gyorsan dolgozik, minden kérdésemre tudja a választ, és mindig kisegít, ha banki ügyben elbizonytalanodom.
A bank Angliában van, Brightonban...
09:07-esnek üzenném, aki azt írta, hogy "Mert szerinted mi alapján kéne ítélnünk??? SEnkinek nincs a homlokára írva, hogy "kedves, udvarias, tisztességes"... stb."
Tényleg nincs, mint ahogy egy szoros kontyba fogott, teknőckeretes szemüvegűre sincs ráírva, hogy a munkáját kiválóan fogja végezni. Tehát, hogy döntünk? Téged hogy vettek fel a munkahelyedre? Meghallgattak, nem? Felmérték a kompetenciádat, lehet, hogy szakmai feladatot is csináltattak veled.
EZ a különbség.
Köszönöm a sok választ, de a beszűkült emberek véleményét nem kértem, a kérdésre válaszoljatok!
07:41
Nem éppen ilyenre gondoltam, és fölösleges a válaszod.
09:07
Nem lep meg az átlagemberek véleménye, de nem erre vagyok kíváncsi.
09:08
Azt tudom hogy vegyészek közt is van pár ilyen ember, meg rock sztárok, aztán gépészek közt is, az utóbbinál a tudás számít, nem a külső.
09:35
Milyen elzárt robotolós munkák vannak? Én nem akarok emberekkel sem beszélni.
10:06
Köszönöm, ilyen választ vártam.
Ebben részben igazad van, csak ugye ott a másik oldal, hogy egész életen át megjátszani magad lehet hogy rosszabb, mintha eltűrni a hülye emberek tömegét.
10:32
Ez is hasznos válasz, köszönöm.
Volt már olyan hogy a külsődre "reagáltak" a páciensek? Neked mint pszichológus milyen az életszemléleted?
11:04
Köszönöm, erre talán rá lehet fogni hogy baleset, nem tükrözi feltétlenül a különcséget.
11:11
Nem a kérdésre válaszoltál, és ez egy nagyon merész általánosítás volt.
11:47
Lehet hogy ez még ott is kirívó helyzet. Ott kevésbé felszínesek az emberek, vagy ott is külső alapján ítél még a többség?
11:51
Jótanács: ne vitázz olyannal aki mindenre talál kifogást, kivéve ha unatkozol, vagy meg akarod váltani a lelkét.
Az elsonek irom ezt kifejezetten.
154cm magas es 124kg-os mellkason es nyakon tetovalt noszemely vagyok.
Eletemben nem voltam tappenzen es meg a koleszterinem es a cukrom kozeperteken van.Bar az igaz,hogy van egy 3 eves lanyom,38evesen.Bar a gyesem csak 9honap volt itt Angliaban.Nem mellekesen egy ovodaban dolgozom,2-6 eves korig.Egy nem kivagott polo es egy sal megold minden problemat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!