Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Extrém külsejű emberek!...

Extrém külsejű emberek! Milyen munkátok van/lesz? Hogyan reagálnak mások a külsőtökre munkában vagy más helyzetekben?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert úgy veszem észre hogy az emberek még mindig nagyon szűklátókörűek, és külső alapján ítélnek.
2011. szept. 14. 06:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Ahová bankba járok, a banki ügyintézőnek lila raszta haja van, a fülbevalójától pedig egy lánc vezet az orrpiercingjéhez. Tetkója is biztos sok van, a fehér egyening hosszú ujja alatt nem látszik, csak néha a gallérjánál kivillan, hogy valami kúszna fel a nyakára. Az ügyfelekkel roppant kedves, gyorsan dolgozik, minden kérdésemre tudja a választ, és mindig kisegít, ha banki ügyben elbizonytalanodom.

A bank Angliában van, Brightonban...

2011. szept. 14. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

09:07-esnek üzenném, aki azt írta, hogy "Mert szerinted mi alapján kéne ítélnünk??? SEnkinek nincs a homlokára írva, hogy "kedves, udvarias, tisztességes"... stb."

Tényleg nincs, mint ahogy egy szoros kontyba fogott, teknőckeretes szemüvegűre sincs ráírva, hogy a munkáját kiválóan fogja végezni. Tehát, hogy döntünk? Téged hogy vettek fel a munkahelyedre? Meghallgattak, nem? Felmérték a kompetenciádat, lehet, hogy szakmai feladatot is csináltattak veled.

EZ a különbség.

2011. szept. 14. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, de a beszűkült emberek véleményét nem kértem, a kérdésre válaszoljatok!

07:41

Nem éppen ilyenre gondoltam, és fölösleges a válaszod.

09:07

Nem lep meg az átlagemberek véleménye, de nem erre vagyok kíváncsi.

09:08

Azt tudom hogy vegyészek közt is van pár ilyen ember, meg rock sztárok, aztán gépészek közt is, az utóbbinál a tudás számít, nem a külső.

09:35

Milyen elzárt robotolós munkák vannak? Én nem akarok emberekkel sem beszélni.

10:06

Köszönöm, ilyen választ vártam.

Ebben részben igazad van, csak ugye ott a másik oldal, hogy egész életen át megjátszani magad lehet hogy rosszabb, mintha eltűrni a hülye emberek tömegét.

10:32

Ez is hasznos válasz, köszönöm.

Volt már olyan hogy a külsődre "reagáltak" a páciensek? Neked mint pszichológus milyen az életszemléleted?

11:04

Köszönöm, erre talán rá lehet fogni hogy baleset, nem tükrözi feltétlenül a különcséget.

11:11

Nem a kérdésre válaszoltál, és ez egy nagyon merész általánosítás volt.

11:47

Lehet hogy ez még ott is kirívó helyzet. Ott kevésbé felszínesek az emberek, vagy ott is külső alapján ítél még a többség?

11:51

Jótanács: ne vitázz olyannal aki mindenre talál kifogást, kivéve ha unatkozol, vagy meg akarod váltani a lelkét.

2011. szept. 14. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Az elsonek irom ezt kifejezetten.

154cm magas es 124kg-os mellkason es nyakon tetovalt noszemely vagyok.

Eletemben nem voltam tappenzen es meg a koleszterinem es a cukrom kozeperteken van.Bar az igaz,hogy van egy 3 eves lanyom,38evesen.Bar a gyesem csak 9honap volt itt Angliaban.Nem mellekesen egy ovodaban dolgozom,2-6 eves korig.Egy nem kivagott polo es egy sal megold minden problemat.

2011. szept. 14. 13:16
 15/15 anonim válasza:
66%
Tudom hogy elég régi de leírom tetoválók,piercingesek,fodrászok,sminkesek, meg ugye amiket eddig leírtak.. Én is tetovált piercinges vagyok és ezek mind látható helyen is vannak . Tetováló leszek de most pont munkát keresek hogy annak tudjak tanulni...nagyobb baj az hogy nincs nyelvtudásom :D de külföldön sokkal jobban el lehet helyezkedni ilyen külsővel.
2013. febr. 26. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!