Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért vannak ojan emberek akik...

Mért vannak ojan emberek akik ha nem jól fejezed ki magad vagy esetleg ejtesz egy helyesírási hibát már dirigál?

Figyelt kérdés
hiszen emberek vagyunk mindanyian tévedhetünk.És vannak ojan emberek akik egy kicsit mások mint te vagy én azokat is minek kell bántani hiszen ő is ember.
2011. szept. 10. 18:40
1 2
 11/17 tetris ***** válasza:
93%
Én azért szoktam jajongani, amikor egy nyelvtani rettenetet látok, mert ilyenkor úgy érzem, mintha magát a hazát csúfolná meg valaki. Van egy mondás, mi szerint "Nyelvében él a nemzet". Ezért úgy gondolom, tiszteletlenség a többiekkel szemben az, ha valaki még arra se veszi a fáradtságot, hogy megtanuljon a saját édes anyanyelvén helyesen írni, beszélni.
2011. szept. 10. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyik válaszadó vagyok. Most vettem észre, hogy az egyik mondatom kis betűvel kezdtem. Szíves elnézéseteket kérem!

Rossz, hogy nem lehet a válaszunkat szerkeszteni.

2011. szept. 10. 21:06
 13/17 Softness ***** válasza:
65%
De neha tevedhetunk. Nekem peldaul sokszor beszolnak, pedig csak angol a lap-top-om es mint tudni az angol abc-ben nincsenek ekezetek.
2011. szept. 10. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mintha nem lehetne kiosztást váltani...

Amúgy a "venni a fáradságot" kifejezést a legtöbb nyelvtannáci nem tudja helyesen leírni.

2011. szept. 10. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért, hogyan írják? Egybe?
2011. szept. 11. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Általában mindenki fáradtságot ír fáradság helyett.
2011. szept. 11. 09:39
 17/17 anonim ***** válasza:

De neha tevedhetunk. Nekem peldaul sokszor beszolnak, pedig csak angol a lap-top-om es mint tudni az angol abc-ben nincsenek ekezetek.

MINDEN böngészőnek van BEÉPÍTETT helyesírás-ellenőrzője, csak be kell kapcsolni, és csodák-csodájára piros-hullámos vonallal aláhúzza a hibákat, és jobb egérgombbal klikkelve még a javítást is felajánlja!

2011. szept. 11. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!