Milyen helyesírási hibákat találtok, vagy esetleg milyen fogalmazási hibákat? Esetleg milyen mondatot írnátok a hibák helyére.
Én írtam és nem akarom rá felhívni a figyelmet , mert így is több százan nézték már meg.
Csak azért kérdezem mert telesen nem vagyok jó helyesírásból, csak a szerkesztő segítségével írtam így is hogy ne legyen annyi hibám.
Egyébként át küldheted meg köszönném.de ha lehet privátba küld át előre is köszönöm .
Henry jelenleg egy 3 betűs szervezetnél dolgozik fizikusként. Interjúja során érdekesebbnél érdekesebb dolgokat mesél el. Tudása leginkább abból fakad, hogy több 3 betűs szervezetnél dolgozott, amelyek az idegen technológiáktól kezdve a titkos katonai szervezeteken át tapasztalt.
Állításai során elmondja: Hogy a titkos katonai szervezetek év tizedekkel előrébb tartanak mint jelenlegi fizikusaink és tudósaink egyvelege.
Én csak a helyesírási hibákat javítottam ki hipphop(gyorsan) de arra most nincs időm, hogy megmondjam mit írnék máshogy.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!