Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Régen milyen volt tinédzsernek...

Régen milyen volt tinédzsernek lenni? Egyáltalán, a mai, vagy a régi időkben volt jobb tininek lenni?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat foglalkoztat ez a kérdés. Én 15 éves vagyok, szerintem borzalmas, milyen a legtöbb mai fiatal élete, köztük az enyém is. A szüleimnek nincs semmi ideje, sokat dolgoznak, utána pedig már fáradtak ahhoz, hogy programot csináljunk. Pedig olyan szívesen mennék velük biciklizni, színházba, túrázni, társasoznék... Közös étkezések sincsenek, pedig azoknak is milyen jó hangulatuk lenne! Emiatt én is be vagyok szorulva a négy fal közé, általában netezek, vagy filmeket nézek. De nekem ez nem élet. A legjobb barátnőmmrl minden héten találkozunk a parkban, vagy biciklizünk, elmegyünk mozizni stb. Ezek a hét fénypontjai, mert ilyenkor úgy érzem, hogy a olyan az életem, mint a régi idökben. De sajnos ez nem marad örökké, utána újra csak a gép és a tv marad. :( Hát, ez az én történetem... Nektek mi a véleményetek? És, hogyan változtassak az életemen, hogy színesebb legyen, ne ilyen unalmas? Köszönöm a válaszokat! 15 éves lány
2011. szept. 3. 10:49
1 2
 11/11 Gyurmagyuri05 válasza:
Én is most vagyok 15 éves, de nincs olyan, hogy a GTA-tól meg ilyenektől eltiltanak a szüleim. Hét óránk van a suliban, tehát negyed 3-kor végzek, onnan egyből megyek 3-ra edzésre, az eltart 5-ig, és ahogy hazaérek, instant elvesznek minden kütyüt egész napra. Hozzáteszem, a házi kész van 6-ig, onnantól kezdve a 8 órás vacsiig ülök, mint egy rakás sz@r...
2022. szept. 19. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!