Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy próbáljam/próbáljuk meg...

Hogy próbáljam/próbáljuk meg közölni a barátnőmmel, hogy az apjával szeretjük egymást?

Figyelt kérdés

7 hónap után szakítottunk,de most úgy látszik,hogy megint összejövünk.

Csak nem tudom,hogy ezt hogy kéne elmondani (legjobb) barátnőmnek...Gondolom,hogy cirkuszt fog csinálni,de én nem akarok neki többet hazudni.Eldöntöttem,hogy most őszinte leszek vele,nem úgy,mint legutóbb.

De nem tudom,hogy kéne neki ezt elmondani úgy,hogy ne nagyon boruljon ki lelkileg.

2011. szept. 1. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Látom a korodhoz képest nem vagy valami értelmes, márcsak az előző kérdésedből ítélve. Nem tudod felfogni mit tettél? Ha egy házasság vakvágányra téved akkor sincs joga SOHA SENKINEK belemászni és megsérteni ezt a köteléket. Persze a pasiról is megvan a véleményem, de úgy gondolom egy nőben pláne lehetne annyi akarat és öntudat, hogy nem egy házas emberrel fekszik össze pláne nem egy olyan helyzetben mint amilyenben te vagy.

Megromlott a házasságuk? Oké, mindenhol vannak hullámvölgyek, de ha te nem jössz, lehet megpróbálják helyes útra terelni a dolgokat, míg így te jó voltál bú felejtőnek és ez elmaradt.

Pár éve az én szüleim is válni készültek, mert a kapcsolatuk megromlott, majd kiderült hogy apámnak szeretője van. Egy korabeli szintén házas, három gyerekes nő volt az illető, de hogy hányszor lejátszódott a fejemben mit fogok neki mondani, ha egyszer összefutunk, azt jobb ha nem tudod.

Tudod mekkora gusztustalan féreg dolog ezt megtenni egy családdal? A barátnőd ki fog akadni, de iszonyatosan és örülj neki, ha nem esik neked és ver péppé azonnal! Én gondolkodás nélkül kitépném a helyében az összes hajadat, ahogy ennek a nőnek a haját is megtépkedtem volna szívesen, nem érdekel, hogy 25 évvel idősebb nálam. Az ilyen egy fikarcnyi tiszteletet nem érdemel, legszívesebben szembeköpném és szerintem ennél többre te sem számíthatsz az állítólagos barátnődtől! Még hogy ne akadjon ki nagyon... höhhö...

Tudod te mekkora fájdalom az egy család életében, amikor ilyen dolgok derülnek ki? Tudod te milyen érzés a megcsalt félnek és a gyerekeknek ezt kibírni? Beletudsz egyáltalán gondolni, hogy mit érezne az a szerencsétlen nő, hogy mindig szívesen látott a lányánál a házában erre ez a viszonzás? Mit érezne a barátnőd, hogy szétrobbantottad a családját???

Lehet jobban is járnál ha végre helyre tenne valaki, mert nagyon nem fogod fel hogy mit is teszel! Pár hónap múlva beleszeretsz valaki másba, mert hú de figyelmes, meg végig hallgat és leélheted azzal a tudattal az életedet, hogy az állítólagos legjobb barátnőd családját te robbantottad szét. Remélem visszakapod a sorstól ugyanezt idősebb korodban. A gyakorlat azt mutatja, hogy előbb utúbb mindenki elé odakerül a tükör szerencsére. Kívánom neked, hogy egyszer kerülj ilyen helyzetbe az anyukának az oldaláról és éld át azt, amit most te tettél vele!!!

Nomeg persze remélem híre is megy a környéken, hogy mindenki tudja veled nem kell barátkozni, mert a LEGJOBB barátnődet képes vagy ilyen mértékben hátba támadni!

Hogy tudsz egyáltalán még tükörbe nézni? Szégyellem hogy nő társam vagy komolyan...

2011. szept. 2. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
A Házasság törés igenis bűnnek számít te erkölcstelen cafka
2011. szept. 5. 20:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy bűn,de ehhez nem csak én kellettem.Először semmit nem akartam tőle,de utána megváltoztak az érzéseim iránta.
2011. szept. 5. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:

remélem, ez az ember egy nálad is fiatalabbal csal meg, és akkor megtudod, mit teszel most te. addig úgysem fogod érteni

igen.

egy utolsó senki vagy

2011. szept. 5. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Hajrá legyetek boldogok! Mindenkinek jár a boldogság. Ezért remélem hogy az elvált feleség is megtalálja az új párját. Amúgy az a házasság ahol egy harmadik fél betud lépni az már addigra befejezett. Most az tényleg gáz hogy te léptél e miközben a férj a legjobb barátnőd apja.

Hát csak abban az esetben fog megbocsátani, ha felfogja hogy egy jó működő házasságba nem lehet kívülről belépni.

2011. szept. 6. 03:11
 16/16 anonim ***** válasza:
rohadt egy helyzet, de én nem annyira téged ítéllek el, mint azt a hülye faszt, aki nem gondol a családjára...
2011. szept. 6. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!