Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen felnőtt lesz a mai...

Milyen felnőtt lesz a mai fiatalokból?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 1. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Én már lassan a 35. évemet töltöm. Amikor én 10-12 éves voltam, csak úgy pattantam fel a járműveken és adtam át a helyet. Majd idegbajt kapok, amikor jövök haza a munkából és leszakad a lábam. Meg sem kérdik, hogy átadhatják-e.

A legjobb amikor egyszer még meg is szédültem, mert sajna ma már 30 felett jönnek a bajok. Magas vérnyomással kűzdök. 120 helyett 170-180-ig is felmegy.

Szóval ez egy általános dolog, hogy a kis k*csög 10-12 éves 16 éves ül és röhigcsél. No amikor meg még az apjuk vagy anyjuk is ott ül és nem is mondja neki??? Hát engem nem így tanítottak. Én ma is átadom a helyet egy tőlem korosabbnak.

Persze az idősek is rájátszanak a dologra. Egyszer jöttem haza a boltból. Vagy 3-4 kicsi szatyor volt nálam. Álltam a busz végén és ömlött a vér az orromból. Fél ujjal fogtam a zsepit az orromra, másik felével a szatyrot. Másik kézbe a földön tartottam a szatyrot. 3-4 vagy négy volt nálam. Közben döntöttem hátra a fejem.

Egyetlen egy gyagya idősnek sem jutott eszébe (de ilyen Bp.), hogy átadja a helyet. Ugyanis csak idősek voltak ott. Csak bámultak.

Persze lehet a fiatalok is csak itt ilyenek Bp-en. Mert igazából én nem itt nőttem fel gyerekként, hanem jó messze innen. Ott máshogy éltek a fiatalok 20-25 éve. Nem voltak ilyen.....

2011. dec. 29. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze ez csak egy dolog ez az ülés.

De ma már a 14 éves szívja a cigit (nem baj! legalább hamar kihal a magyar nép!), kábítószereznek.... tisztelet persze a kivételnek!!!

Simán mondják, hogy h*lye meg b*nkó. Én ilyenekért olyan taslit kaptam otthon, hogy az csak na! Ők meg mintha se anyuk, se apjuk ne lenne, úgy beszélnek!

2011. dec. 29. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy 20-30 év múlva ha Isten nem lép közbe, itt minden drogozik, az utcán szexelnek. (Hát azért nagyon durva az is, hogy össze-vissza nyalják falják egymás. Etikátlan, illetlen és egyenesen gusztustalan.) A kék ég a füsttől nem lesz látható. A rendőrök mennek az utcán és kergetik a fegyveres gaztevőket. Sőt még a rendőrt se tudni, hogy rendőr-e valójában.

Szóval szőrnyű lesz.

Az a pár normális fiatal, aki meg rendesen viselkedik, viseli a sok dilis ember hűhóját.

2011. dec. 29. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Sz@r. Nem tudnak kapcsolatot teremteni,sőt még helyesen írni sem.
2011. dec. 29. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy nagyon egyszerű dologra esküszöm. Ha a normális szülő naponta csak tíz percet beszélgetne a gyerekével /ez alatt csak rá figyelne és nem csak úgy "mellékesen" tenné/, biztos jobb irányba haladnának. Ha/és amennyiben a gyerekre nem figyelnek, a szerencsére van bízva, milyen irányba megy, milyen tapasztalatok árán.
2011. dec. 29. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Amilyet a szüleik nevelnek belőlük.De annyi biztos hogy normálisabb ember lesz belőlük mint a kádár rendszerben nevelkedettekből.Szerencsére a kormány a kommunizmus csíráját is ki írtja végre valahára.
2012. máj. 4. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Mint a Sz.Győző! Aztán majd bevallja a drogos multját, oszt jónapot.
2012. máj. 4. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
A mai fiatalokból oylan felnőtt lesz, amilyenné a korábbi fiatalok (értsd: mai felnőttek) tették őket. A régi fiatalok találták fel az összes olyan dolgot, ami a mai fiatalokat elbutítja.
2012. júl. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!