Mi szokott lenni felnőtt korukra azokból az üresfejű fiatalokból, akik csak diszkóba járnak és más nem is érdekli őket?
Nem fogod elhinni, de ezen emberek nagy része teljesen normális szakmát választ felnőttkorára, csak kisebb részük nem fog felnőni. Fiatalon az ember sok őrültségben benne van, de ez természetes. A legtöbb bulizós, komolytalan fiatal mögött többnyire egy szigorú, gyerekét keményen terelgető szülő áll, aki biztosítja, hogy a gyerek kitanuljon valami szakmát.
Ráadásul a társasági helyeken sokat és rutinosan mozgó emberek a munka világában is jobban állják meg a helyüket, jobb kapcsolatteremtő képességeik vannak mint azoknak, akik kevesebbet járnak társaságba, netalántán lenézik azokat, akik diszkóba járnak. Jó példa a sofőrünk, aki az egyik legtahóbb ember a Földön, akit ismerek, mégis kitűnően tud kapcsolatokat alakítani, és kismillió ismerőse van. Mindenkivel képes haverkodni, senkit sem néz le. Ő is diszkós volt fénykorában...
nemtudom mi bajod ezzel
szerintem normális az emberek nagyrészénél
általában többségük "kinövi"...
12:17-es vagyok, 12:16-osnak
"Jó példa a sofőrünk, aki az egyik legtahóbb ember a Földön, akit ismerek, mégis kitűnően tud kapcsolatokat alakítani, és kismillió ismerőse van. Mindenkivel képes haverkodni, senkit sem néz le. Ő is diszkós volt fénykorában..."
itt amit írtál, kicsit ellentmond egymásnak, de egyébként igazad van
hát nem tudom sztem 15-6 éves korában a legtöbb lány kicsit ri.bancos...
nem a ribancokról, hanem a laza életmódról jut eszembe anyám :D azt mondta, h amikor 19-20 éves volt, amikor megkapta a fizetését, mindig rögtön elköltötte a barátnőivel ruhára :D és hónap végére már annyira nem volt pénze, hogy a munkahelyi kekszet kellett ennie mert kajára se volt :D
Most meg abszolút be tudja osztani a pénzét.
Szerintem aki fiatalon kiszórakozza magát, annak később nem lesz "bulihiánya" hiszen fiatalabb korában kiélte magát :)
"A legtöbb viszont semmire sem viszi az életben! A legegyszerűbb foglalkozásokat ők töltik be pl bolti eladó, műkörmös, területi képviselő..."
Elég durva semmibe venni azokat az embereket, akiktől függsz.
Aki szerint pedig bolti eladónak lenni egyszerű, annak fogalma sincs, mi is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!