Megtűrnétek/nem tűrnétek meg egy meleget a családban?
Nagyon hülye volt aki ezt mondta Neked, ne is haragudj, sajnos az emberek sötétsége határtalan.
Nekem az uncsitesóm meleg, na és? Nagy durranás, mindenki tudja róla a családban, meg azon kívül is hgaverjai stb, és mégsem dőlt össze a világ. Sőt nálunk ez olyannyira nyitott dolog, hogy nem egyszer még a barátját is elhozta, szal no para ...
Na arról meg már nem is beszélek, hogy a gimiben is nem egy meleg srác volt köztünk, ill. egyetemen meg gondolhatod szintén bele akadtam párba. De nekem speciel semmi bajom nem volt velük soha, én nekem az a mély meggyőződésem, hog ynagyon sok ember azért beszél és gondol zöldeket, mert személyesen nem is ismer melegeket, csakl ilyen Mónika-show-s megrendezett baromságokból vonja le azt hogy milyen is egy meleg. Pedig nagyon nem olyan ...
Egy a lényeg: Te ne foglalkozz az ilyen hülyékkel, ő meleg és kész, úgy érzi jól magát, így született, ugyanolyan ember csak a fiúk jönnek be neki, ennyi az egész. Ebben aki valami furcsát lát, sztem az szaladjon gyorsan pszichológushoz.
Jézus isten, és ráadásul tanár az ilyen, és ennyire sötét... Ne mondd, met sírok ... és gondold el, ha egy fiatal srác esetleg oda megy hozzá ilyesmi problémával, akkro majd neki is elmondja, hogy mekkora egy hülye emiatt? Nem igaz, hogy a tanárok köüzött nincs semmilyen szűrés, és minden idióta bekerülhet, ez iszonyú na, holott neki aztán főleg toleránsnak kellene lennie ezzel kapcsolatban, különben is ki tudja most is éppen hány meleg tanítványa van akiről nem is sejti ... De azért nagyon durva na, hogy egy "tanár" olyat miondjon, hogy ezt el lehet tanulni .... A józan ész megáll komolyan.
Érdekes, az uncsitesómnak legtöbb haverja hetero srác, na sztem még soha senki "nem tanulta el" tőle, ez nem biciklizés amit meg lehet tanulni, borzalom na. Világosítsd már fel a kedves illetőt, hogy nézzen utána a témának kicsit! Addig ne is menjen fiatalok közelébe, nemhogy még tanár ...
Én homofób vagyok és valóban nincs rá magyarázatom, de mondjuk annak sincs magyarázata, hogy a nők miért sikoltoznak a bogaraktól.
Az nem érdekel, ha másik családban van egy meleg, azzal úgyis keveset találkozok. A saját családomban már zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!