Miért mindig a gyengék keményednek ugatnak?
"akibe tényleg van erő az meg kusba ül és hagyja hogy "baszogassák " semmibe vegyék ezt nem értem"
Nem feltétlenül gyáva, értelmes ember kerüli az erőszakot. Legalábbis egy bizonyos határig.
A honvédségnél volt egy surranótársam, ritka "lapaj" volt, kb 65-ös karral, bent is gyúrt állandóan, de mindig bő ruhát hordott, mert nem mutogatni akarta magát, csak jól esett neki, hogy kigyúrt.
Egyszer kimentünk a kocsmába, belekötött néhány bányász a suttyóbbak közül, próbálta kb. 10-15 percig csitítani őket, aztán mikor megindultak korsóval, akkor az elsőnek lenyomott egy tárcsást, borult vele két asztaltársaság. Ennyi volt a bunyó.
Értelmes ember kerüli az erőszakot, plusz akiben van erő,az már látta milyen,ha használja is.
Én már nem vagyok iskolás, lassan 30 vagyok. 8 évig boxoltam,120 kg. vagyok. De ha a piros lámpánál kiszáll valaki, és elküld melegebb éghajlatra,inkább elnézést kérek tőle-mégha nem is tettem semmi rosszat-csak el szeretném kerülni a konfliktusokat.
Ilyenek a mai emberek, szeretik a "kihívásokat",acsarkodnak egymással, holott sok problémát ököl helyett egy mosoly is megoldana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!