Ki tudja, Izrael és az arab országok miért gyengék a sportban?
Elnézést mélyen tisztelt zsidó vezér! csak most látom, hogy ön volt az aki rávilágított a gazdasági, szociális, és politikai összefüggésekre ami miatt valóban gyengélkednek a sport terén!
Ui: remélem az életed folyamán még betámad téged valamilyen kreol csoport és jól szétba.zák a köcsög intoleráns pofádat!!!
részrehajló, prűd, és a kétszínű miből jött le neked???
Azért mert azt mondom h zsidó nem sértek meg senkit, ebben az országban ha kimondod valamelyik itt élő kissebség nevét, már rasszista vagy!
ha ismernél egy picit is tudnád, hogy soha nem voltam kétszínű és ezt útálom talán legjobban az emberi rossz tulajdonságok közül, mindíg megmondom az őszinte véleményem még akkor is ha nem ez a leg észszerűbb.
a másik kettőre nem is reagálok... tudod h mit jelent egyáltalán???
Le kreténezed az egyik legrégebbi vallást, Száddánkázol, azt állítod h toleráns vagy és közben azt írod h :"iszlám, mint zsidó, de hála az égnek egyik sem vagyok" meg"én tolerálom őket(na jó a zsidókat én sem igazán" és én vagyok az önellent mondó...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!