Ezért járjak el szórakozni hétvégén? Hogy jól összeverjenek?
Szeretek bulizni, de csak mérsékelten. Ha hétvégén el is megyek valahova, az a szokásos kis pub ahova már 7 éve járok. De oda is ritkán. Tegnap ünnepeltem a 23. szülinapom. Ez alkalomból 3 barátommal elmentünk egy nagyobb szórakozóhelyre. Soha nem voltam még ott, diszkóban sem voltam még soha. Szüleim is szoktak nyaggatni, hogy járjak el sűrűbben, mert barátnőm sincs. Szóval tegnap elmentünk. Egy 8 fős csoport meg jól összevert minket, egyik haveromnak kirúgták egy metszőfogát meg eltörték a karját. Csak úgy a semmiért.
23f
jesszusom
hát sajnállak hogy pont a szülinapodon vertek meg :S
Nem kell olyan helyekre járni ahol xar a közbiztonság...
Sajnos vannak olyan bzik akik verekedni járnak el akárhová is, aztán amikor a szájukba nyomnak egy fegyvert és a fejükön taposnak meg csak lesnek.
Óvatosan kell bánni az idegenekkel, és jól kell tudni futni.
Pesten is vannak iylenek, én pl sosem járok zsebretett kézzel sehol sem, még hidegben sem, és tökmindegy kit látok felém lépni egy öreg hajléktalant avgy egy fiatal gyereket alap, hogy irányába fordulok és 2 lépés hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!